با سلام به کاربران و مدیران سال 1390را به همه تبریک میگم
از فرشندگان عزیز خواستارم تا سرویس های فوق که مد نظر شرایط و ویژگی هایی که من میخوام پاسخ بدهند
و از جواب های بیهوده صرف نظر بکنند
من سرور میخوام واسه ارائه هاست رایگان لینوکس برای اولین بار در ایران
میخوام مشخصات سخت افزاری یه چیزی باشه که بتونم 5هزار تا 10 هزار تا سایت رو سرور بیارم
چون سرویس رایگان میدم تعداد اکانت های هاست رایگان اکتیو کم تر هستند و بعدن که کاربر
زیاد داشتم با لایت اسپید و نرم الفزار های دیگه بتونم سرور رو ارتقا بدم و تعداد کارران رو به 20-30 هزار تا برسونم
مشخصات سخت افزاری که میخوام:
هارد حد اقل 1.5ترابایت یا 1ترابایت باشه یا نهایتن در صورتی 500گیگابایت باشه که قطعات دیگر سروربالا باشه و ارزشش رو داشته باشه هارد کم بگیرم
--------------------------------------------------------------
سی پی یو سرور حد اقل 4هسته ای باشه و حد اکثر 8هسته ای
رم سرور حد اقل 8گیگابایت باشه
-------------------------------------------------------------------------------
پورت سرور حد اقل 100مگابایت باشه و ترافیک 5ترابایت و در صورتی بعضی از دوستان افر هایی دارن پورت 1گیگ باشهو ترافیک 5ترا خوبه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آفر های ویژه و سرور های که دوستان میتونن برای فروش بزارن از دیتا سنتر های زیر باشه و دیتا سنتر هایی که عیر این هایی که نام میبرم اگر با تضمین خود فروشنده باشه برای فروش بزارید
netdirect.de *leaseweb.com*ovh.co.uk*hetznner.de*worldstream.nl
singelhop.com*fdcservers.net*phonix*burst*bluemile cloud.com
سرور نهایتن 24-48ساعته تحویل میخوام بدین این یکی از شرایط اصلی من هست که میخوام سرور در کم ترین زمان ممکن ارائه بشه
برای صحبت بیشتر با من و ارتباط با من همکارانی که تمایل گفت و گو با من رو دارن من حاظرم فقط در
یاهو مسنحر ارتباط بر قرار کنم ایدی من در یاهو مستحر
kingserver_ir
و عزیزانی که تمایل دارند میتوانند شماره تماس خود را به من پیغام بدن یا ایمیل کنند
همکاران و فروشنده ها عزیز لطفن در صورت ارسال قیمت و..... ایمیل بزنید و پیغام خصوصی ندید
email:kingserver_ir@yahoo.com