-
March 26th, 2011, 12:16
پاسخ : نظرتون در مورد سرورهای اختصاصی fdc چیه؟
سلام.
دیتاسنتر FDC یک دیتاسنتر Budget هست و هیچ وقت حرفی از Premium Provider بودن نزده که الان بخوایم ازشون به خاطر مشکلات سرعت و یا downtime شکایت کنیم!
شما نمیتونید با پرداخت هزینه یک VPS یک سرور اختصاصی با بهترین کیفیت رو دریافت کنید، اگر عقیده دارید که این کار ممکن هست پس منتظر عواقبش باشید و البته، گلایه بیخود و کودکانه هم نکنید!
اگر دنبال سرعت، کیفیت، امکانات هستید، هزینش رو به دیتاسنتر هایی مثل SoftLayer و دیتاسنتر های premium دیگر بپردازید، اگر هم قدرت مالی خرید سرویس های premium رو ندارید پس با چیزی که دارید بسازید و وقت خودتون و دیگران رو با شکایت های بیجا هدر ندید!
در مورد سوال باز کننده تاپیک، علت درخواست مشخصات کاربر در هنگام استفاده از کارت اعتباری این هست که سرویس دهنده بتونه این مورد رو که شما صاحب واقعی کارت اعتباری هستید بررسی و تایید کنه و اگر شما کارت کشور آذربایجان و پاسپورت ایران و آدرس آلمان رو بزارید، شک نکنید که به مرحله درخواست مستندات هم نخواهید رسید و درجا سفارش شما cancel خواهد شد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2011 12:16
# ADS
-
March 26th, 2011, 13:00

نوشته اصلی توسط
Hannan
البته یک توضیح هم بدم نمی گم نتوورک fdc عالیه ولی سرعت پورتها به لیمیت سخت افزار هم ربط داره و بدون raid از یک سرعتی در هاردهای معمولی بالاتر نمی ره
یعنی رو هارد ساتا (به قول شما بدون Raid) نمیشه از سرعت 1Gbps بطور کامل استفاده کرد ؟!!!
-
-
March 26th, 2011, 13:23
بله حنان جان از شما سرویس داشتم.
به یکی از کاربران هم مشکلات رو گفتم که اینجا تکرار میکنم (اگه واقعا روتون میشه بگید اشتباه میگم)
1- تحویل سرور چند روزی بعد از موعدی که قرار بوده تحویل بدید!
2- 5 تا آپی روی سرور به ما دادن ، 1 دونه از این 5 تا سالم بود! 4 تای دیگه رو داده بودن به یک سرور دیگه!!!!
3- بعد از حدود 5-6 روز سرور به مدت حدود 48 ساعت داون بود! به دلایل کاملا نا معلوم! (میگن برق مشکل داشت!!!)
4- چند روز بعدش مجددا آی پی های جایگزینی که به من داده بودن در یک رنج کاملا مشخص ، دچار مشکل قبلی یعنی اهدا ی آی پی ها به شخص دیگه ای شد!!! (که این مورد تازگی نداره و با یک جستجوی کوچیک تو webhostingtalk.com میتونید ببینید که از هر 5 تا customer حد اقل 3 تاشون با این مورد روبرو شدن!)
5- داون تایم های مکرر در روز بین 2 الی 5 ساعت! (سرور داون نمیشد! اما توی سایت just-ping.com که پینگ میگرفتم از 50 تا لوکیشن حدود 25 تاشون time out میدادن و بقیه هم 60 تا 90% دیتا لاست میشد!)
6- تیکت هایی که مربوط به بخش فنیشون بود و کاملا هم به زبان international و انگلیسی بوده (که بهونه ای از جمله اینکه فقط من فارسی بلدم و ...) بین 10 تا 48 ساعت طول میکشید که جواب بدن! یعنی سرور ما داون بود و هیچ کسی محل نمیداد! دقیقا در همون موقع با یک یوزر fake یه تیکت به بخش فروش زدم بعد از حدود 10 15 دقیقه جواب دادن!
اگه نیازی میبینید که عکس بذارم... !
من کاری ندارم به سوریس های شما! شکایت و این حرفا هیچ دردی از من دوا نمیکنه! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از شما و اگر قصد شکایتی داشتم همون موقع میگفتم! قصد من اینه که کس دیگه ای کار منو تکرار نکنه!
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2011, 14:05

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
دیتاسنتر FDC یک دیتاسنتر Budget هست و هیچ وقت حرفی از Premium Provider بودن نزده که الان بخوایم ازشون به خاطر مشکلات سرعت و یا downtime شکایت کنیم!
شما نمیتونید با پرداخت هزینه یک VPS یک سرور اختصاصی با بهترین کیفیت رو دریافت کنید، اگر عقیده دارید که این کار ممکن هست پس منتظر عواقبش باشید و البته، گلایه بیخود و کودکانه هم نکنید!
اگر دنبال سرعت، کیفیت، امکانات هستید، هزینش رو به دیتاسنتر هایی مثل SoftLayer و دیتاسنتر های premium دیگر بپردازید، اگر هم قدرت مالی خرید سرویس های premium رو ندارید پس با چیزی که دارید بسازید و وقت خودتون و دیگران رو با شکایت های بیجا هدر ندید!
در مورد سوال باز کننده تاپیک، علت درخواست مشخصات کاربر در هنگام استفاده از کارت اعتباری این هست که سرویس دهنده بتونه این مورد رو که شما صاحب واقعی کارت اعتباری هستید بررسی و تایید کنه و اگر شما کارت کشور آذربایجان و پاسپورت ایران و آدرس آلمان رو بزارید، شک نکنید که به مرحله درخواست مستندات هم نخواهید رسید و درجا سفارش شما cancel خواهد شد.
با تشکر.
دوست عزیز ممنون می شم راهنمایی کنید.
آیا XLhost هم Budget است؟ یا آنهم مشکلات FDC را دارد؟
همچنین راهنمایی کنید: من یک سرویس 3ترابایتی) 2x3TBRAID+3TBbackup با 8 گیگ رم جهت سایت دانلود و بک آپ (بیشتر به هدف بک آپ) می خواهم از FDC بگیرم که پنل دایرکت ادمین است و PHP و CGI و MYSQL را دیسیبل کنم فقط FTP بدم. آیا این سرویس با این ویژگی ها می تواند از FDC و معایب آن به سلامت گذر کنه و سرویس خوبی به مشتری ها بدم؟ (گویا دیتاسنتر شیکاگو سالم است و مشکل از دنور است؟)
ویرایش توسط WebArts : March 26th, 2011 در ساعت 14:08
-
-
March 26th, 2011, 15:31
سلام
بله برای بک آپ مناسب هست! البته همونطور که خودتون میدونید دیتا سنتر شیکاگو و البته خرید مستقیم!
پیشنهاد میکنم حتما Raid 1 ببندید!
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
در ضمن XL Host فکر میکنم بشه گفت جزء دیتا سنتر های درجه ی 1 باشه! آپتایم واقعی دارن و پشتیبانی خوب و قیمت مناسب! تنها مشکلشون اینه که اگه حتی 1 رک هم اختصاصی بگیری به هیچ عنوان اجازه ی استفاده ی بیش از 100 مگابیت پورت رو روی 1 سرور نمیدن
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2011, 08:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یعنی رو هارد ساتا (به قول شما بدون Raid) نمیشه از سرعت 1Gbps بطور کامل استفاده کرد ؟!!!
خیر قربان حداقل SCSI لازم داره. همینطور یک هارددیسک درگیری های خودش رو هم داره یعنی اگر وبسایت باشه چون هارددیسک در چند جا به صورت همزمان باید بخونه و بنویسه سرعت خیلی پائین تر هم میاد! با یک جستجوی ساده تو گوگل می تونید اطلاعات بیشتر کسب کنید.

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
بله حنان جان از شما سرویس داشتم.
به یکی از کاربران هم مشکلات رو گفتم که اینجا تکرار میکنم (اگه واقعا روتون میشه بگید اشتباه میگم)
1- تحویل سرور چند روزی بعد از موعدی که قرار بوده تحویل بدید!
2- 5 تا آپی روی سرور به ما دادن ، 1 دونه از این 5 تا سالم بود! 4 تای دیگه رو داده بودن به یک سرور دیگه!!!!
3- بعد از حدود 5-6 روز سرور به مدت حدود 48 ساعت داون بود! به دلایل کاملا نا معلوم! (میگن برق مشکل داشت!!!)
4- چند روز بعدش مجددا آی پی های جایگزینی که به من داده بودن در یک رنج کاملا مشخص ، دچار مشکل قبلی یعنی اهدا ی آی پی ها به شخص دیگه ای شد!!! (که این مورد تازگی نداره و با یک جستجوی کوچیک تو webhostingtalk.com میتونید ببینید که از هر 5 تا customer حد اقل 3 تاشون با این مورد روبرو شدن!)
5- داون تایم های مکرر در روز بین 2 الی 5 ساعت! (سرور داون نمیشد! اما توی سایت just-ping.com که پینگ میگرفتم از 50 تا لوکیشن حدود 25 تاشون time out میدادن و بقیه هم 60 تا 90% دیتا لاست میشد!)
6- تیکت هایی که مربوط به بخش فنیشون بود و کاملا هم به زبان international و انگلیسی بوده (که بهونه ای از جمله اینکه فقط من فارسی بلدم و ...) بین 10 تا 48 ساعت طول میکشید که جواب بدن! یعنی سرور ما داون بود و هیچ کسی محل نمیداد! دقیقا در همون موقع با یک یوزر fake یه تیکت به بخش فروش زدم بعد از حدود 10 15 دقیقه جواب دادن!
اگه نیازی میبینید که عکس بذارم... !
من کاری ندارم به سوریس های شما! شکایت و این حرفا هیچ دردی از من دوا نمیکنه! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از شما و اگر قصد شکایتی داشتم همون موقع میگفتم! قصد من اینه که کس دیگه ای کار منو تکرار نکنه!
من واقعا موندم چی بگم!! و نمی دونم قصد و غرض شما چی هست!! ولی امیدارم که دوستانی که از ما سرور داشتند و یا دارند اونها هم نظر بدند!
تنها ایراد ما نداشتن ساپورت فارسی در حال حاضر هست که اون هم تا دو ماهه آینده به امید خدا حل می شه!
در آخر همونطوری که یکی از دوستان گفتند دیتاسنتر FDCservers بقولی Budget هست! و جزو دیتاسنترهای ارزون قیمت هست و از نتوورک های درجه دو استفاده می کنند به همین علت خیلی ارزون تر هست! توضیح بدم که Tier1 در حدود حداقل 10 تا 30 دلار مگابیتی هست پس یعنی برای یک لاین 100 مگابیتی با کیفیت حداقل باید ماهی $1000 در ماه پرداخت کرد
ویرایش توسط Hannan : March 28th, 2011 در ساعت 02:44
دلیل: تصحیح غلط املایی
-
تعداد تشکر ها ازHannan به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2011, 12:28
من كه از شما سرويس داشتم البته پارسال بود اونم بوسيله واسطه بود ولي اكثر حرفاي m_dg_farari گفتن واسه منم پيش اومد...
من دايركت ادمين داشتم هيچ وقت يادم نميره يه روز صبح پا شدم ديدم سي پنل اومد بالا! بعد كلي اين ور اونور قضيه درست شد،ظاهرا آي پي مين سرور منو به سرور ديگه اي داده بودند...
بعضي موارد هم بخاطر اينكه حنان عزيز جواب بده بايد 24ساعت منتظر ميمونديم و حتي سر يك قضيه اي حنان سرما خوردگي بدي داشت و تقريبا ايشون رو بعد 3-4 روز پيدا كرديم!
خلاصه سرورهاي اف دي سي دنور راترهاستينگ بدرد بك آپ ميخوره!
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2011, 12:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
من كه از شما سرويس داشتم البته پارسال بود اونم بوسيله واسطه بود ولي اكثر حرفاي m_dg_farari گفتن واسه منم پيش اومد...
من دايركت ادمين داشتم هيچ وقت يادم نميره يه روز صبح پا شدم ديدم سي پنل اومد بالا! بعد كلي اين ور اونور قضيه درست شد،ظاهرا آي پي مين سرور منو به سرور ديگه اي داده بودند...
بعضي موارد هم بخاطر اينكه حنان عزيز جواب بده بايد 24ساعت منتظر ميمونديم و حتي سر يك قضيه اي حنان سرما خوردگي بدي داشت و تقريبا ايشون رو بعد 3-4 روز پيدا كرديم!
خلاصه سرورهاي اف دي سي دنور راترهاستينگ بدرد بك آپ ميخوره!
قربان داستان این فرق داره من قبول دارم که ما بهترین نیستیم و مشکلاتی داشتیم. اون بخاطر این بود که آیپی شما رو اد کرده بودند بو بخاطر اینکه هر چندگروه از آیپی ها در یک vlan هستند ممکن است همچین چیزی پیش بیاد! البته شاید سالی 1 یا 2 بار.
من شرمنده اون موضوع هستم که خودم حضور نداشتم البته تنها آیپی اضافه، و ریلود باید توسط من انجام بشه و البته اگر تیکت توی قسمت فروش باشه اون هم فقط من دسترسی دارم. در هر صورت سایت فارسی به زودی بالا میاد.
ولی اینها که ایشون فرمودند به کلی دروغ محض هست شما خودتون از ما سرور داشتید و حدود 8 - 13 نفر یا همین تعدادی از این انجمن ها بیش از چند ماه سرویس دارند! آیا سرویسهای ما به اینگونه که فکر کنم در بدترین هاستینگها هم پیدا نمی شه بوده؟
-
تعداد تشکر ها از Hannan به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2011, 12:57
دروغه محضه حنان جان؟
من قصدم ندارم خرابتون کنم ، اگه 1 بار دیگه اعلام کنیدکه حرف های ما دروغ هست با مدرک کل چیزایی که گفتم رو تو بخش انتقادات میذارم!
تا شب 10 20 تایی هم از Review های webhostingtalk.com رو میذارم با ترجمه
در سال یمی 2 بار؟ یکی من ، یکی محمد جان ، یکی دیگه از بچه های همینجا هم همین مشکل رو داشت!
اونم تو کمتر از 1 ماه!!!!
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
در آخر همونطوری که یکی از دوستان گفتند دیتاسنتر FDCservers بقولی Budget هست! و جزو دیتاسنترهای ارزون قیمت هست و از نتوورک های درجه دو استفاده می کنند به همین علت خیلی ارزون تر هست! توضیح بدم که Tier1 در حدود حداقل 10 تا 30 دلار
مگابایتی هست پس یعنی برای یک لاین
100 مگابایتی با کیفیت حداقل باید ماهی $1000 در ماه پرداخت کرد
من کلا هیچی سرم نمیشه و یک عادم کاملا عادی اصلا هم نه شبکه و نه اینترنت بلدم.
آقایی که کولوکیشن دارید و در تاپیک فروشتون ادعادی دیتا سنتر بودن دارید ، شما هنوز نمیدونید که اینترنت تو کل دنیا با بیت سنجیده میشه نه بایت؟ 2 بار به وضوح از واژه ی بایت استفاده کردید!
قابل توجه افرادی که قصد خرید از ایشون رو دارن.... ! (آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است؟ )
-
-
March 27th, 2011, 13:01
سلام.
این تاپیک مربوط به سرویس دهنده یا کاربر خواصی نیست، لطفاً از برهم زدن نظم تاپیک خودداری کنید در غیر این صورت اخطار ها برای کاربران خاطی صادر خواهد شد.
اگر مشکلی هست، در بخش مربوطه تاپیک بزنید و بحث کنید و هر دو طرف -تنها- با ارائه مدرک صحبت کنند، هیچ کس حق نداره حرفی رو بدون مدرک بزنه، اگر کاربر یا سرویس دهنده ای صحبت بدون مدرک ارائه کنه پست ایشان حذف خواهد شد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید