سلام
من سرور میکروتیک در 8 کشور مختلف می خوام ، از یک دیتا سنتر باشن، یا آدرس دیتا سنترو بدید یا نمایندگی ایران
usa, germany, england, canada, france, netherlands, russia, luxembourg
سلام
من سرور میکروتیک در 8 کشور مختلف می خوام ، از یک دیتا سنتر باشن، یا آدرس دیتا سنترو بدید یا نمایندگی ایران
usa, germany, england, canada, france, netherlands, russia, luxembourg
سلام.
فکر نکنم هیچ دیتاسنتری باشه که بشه ازش یک سرور گرفت و همه این کشور ها رو داشته باشه !
هر دیتاسنتری در یک کشور هست، میتونند بعضی وقت ها IP ها رو در کشور های دیگه register کنند مثل OVH ولی به صورت فیزیکی سرور در اون کشور نیست و در همون کشور فرانسه هست همشون.
با تشکر.
سلام
من میتوانم به شما با قیمت مناسب از امریکا دیتاسنتر سافتلایر و کانادا دیتاسنتر iweb سرویس بدهم
خدمت شما:
Rack101 - Afagh Hosting -
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام
از آمریکا/آلمان/انگلیس می تونم براتون آماده کنم ولی نه از یک دیتاسنتر
آی دی یاهو :
reza_ajori
از آمريكا ، كانادا،سوئيس،آلمان ميتونم خدمتتون تقديم كنم...
دوست عزیز همونطور که آریا جان گفتن اصلا چنین چیزی غیر ممکن هست مگر با Ripe IP که توضیح دادن!
تا جایی که بنده اطلاع دارم هم هیچ دیتا سنتری نیست که "رسما" در همه ی کشور هایی که شما گفتید لوکیشن داشته باشه!
در ضمن بنده فکر کنم هدف استفاده ی شما رو بدونم... به هر صورت اکثر دیتا سنتر های اروپایی با میکروتیک مشکل دارن....
2 راه هست: 1- بیخیال اروپا شدن 2- تهیه ی کارت شبکه های اختصاصی (در برخی از دیتا سنتر ها مثل هسنر و نت دایرکت)
شب خوش
حالا از یک دینا سنتر نشد ولی می خوام یک نفر هر 8تاشو پشتیبانی کنه
با سلام
اگه از کانادا خواستید در خدمتم
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)