دوستان آمار از طریق چند وبلاگ میان. هیچ ifram در کار نیست. ری دارکمت میشن به سایت شما.
فعلا هم سفارش ندید که تا 2 روز پر شد.
خبر میدم همینجا برای ادامه. اونایی هم کا راضی هستن یا نیستن اینجا لطف کنن بگن دوستان مطلع بشد.
دوستان آمار از طریق چند وبلاگ میان. هیچ ifram در کار نیست. ری دارکمت میشن به سایت شما.
فعلا هم سفارش ندید که تا 2 روز پر شد.
خبر میدم همینجا برای ادامه. اونایی هم کا راضی هستن یا نیستن اینجا لطف کنن بگن دوستان مطلع بشد.
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
بازدید بالا رفت یه چند تایی هم درخواست داشتیم...
میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی : آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
هاست ویندوز کلیه سرویس ها از leaseweb هلند میباشند.
بازگشت وجه تا 7 روز ... پارسیان وب هاست
جدا؟بازدید بالا رفت یه چند تایی هم درخواست داشتیم...
پس واجب شد خودمم درخواست بدم. من خودم برای سایت تفریحی اینکارو کردم جواب داده اما برای هاست تست نکرده بودم.![]()
تموم شد . کس دیگه نیست برای امروز؟
این بازدید ها تاثیری روی الکسا هم میازره؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
والا من دقیق از زتبه بندی الکسا خبر ندارم. اما در مورد گوگل . میتونم یه راهنمایی خصوصی کنم .(تو یاهو)
میشه بپرسم از چه روشی بازدیدکننده میارید؟ چه جوری 99 درصد تضمین می کنید؟ اونم تو یکی دو روز
برای بار 1000 اوم:دی
در چند سایت بزرگ و هک شده، یک کد قرار دادم که در صورت فعال کردن کار بر ها رو به صورت رندوم به یک پیج از صفحه بنده میفرسته و در اونجا شمارنده به کار می افته و بعد میاد به سایت شما.
فرض کنید شما تو همین سایت هستید . رو یک تاپیک کلیکمیکنید که یهو میرید تو سایت دیگه.
تضمین من با شمارنده های وبگذر و یا پرشین استیت هست و خودتون هم میتونید شمارنده بزارید تا آمارتون رو بگیرید.
سوای بود بازم در خدمتم. فقط دوباره نگید این آمار از کجاست![]()
اگر واقعا سفارش داشتید و فروخته اید منم سفارش بدم
خواهش می کنم راستشو بگید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)