نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 32

موضوع: .:.:. راه اندازی دیتاسنتر در ایران :.:.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : .:.:. راه اندازی دیتاسنتر در ایران :.:.

در پاسخ به دوستمون که گفتن دیتا سنتر دیگه ای در مشهد هست... باید بگم که بخودم به شخصه دیتا سنتر بسیار عظیمی در شهر تیران اصفهان دیدم که بیش از 60 سرور داخلش هست (تا جایی که من از محوطه ی بیرونی دیدم) و میتونم بگم از خیلی کسانی که ادعای دیتا سنتر بودن دارن قوی تر هست! تا جایی که من سوال کردم (تا پارسال) 4 smt اینترنت داشتن! (سایت ریاست جمهوری رو هاست میکنن) مطمئنا بسیار هم امن هست سرور هاشون! ... دیتا سنتر های اینچنینی زیاد هست در ایران! پابلیک نیست!
    ببنید دوست من ، اولین چیز برای یک دیتا سنتر داشتن پورت مناسب هست! الآن اروپا (هسنر - نت دایرکت و ...) دیتا سنتر های فوق العاده عظیمی هستن ولی گاها میبینیم که از اونها به عوان سرویس دهنده های بی کیفیت یاد میشه! فقط به دلیل پورت! آیا شما میتونید 1 هزارم شبکه ی هسنر رو داخل ایران تامین کنید؟ به جرئت میتونم بگم کل پهنای باند ایران به اندازه ی نصف هسنر نیست! وقتی هر smt اینترنت برای دولت 31 میلیون تومان آب بخوره و به جز دولت هیچ کسی اجازه ی وارد کردن مستقیم پهنای باند به ایران رو نداره ، آیا با عقل جور در میاد که بشه داخل ایران دیتا سنتر زد؟
    گیریم با همه ی این اوضاع از جمله قیمت فوق العاده نجومی سخت افزار در ایران ، قیمت بسیار بالای برق و دیگر حامل های انرژی و.... شما دیتا سنتر زدی و شروع به کار کردی با کیفیت خوب.
    کی از شما سرور میخره؟ ایران که تحریمه! هزینه هاتون که بالاست ، سرعتون که پایینه! پس ارائه ی سرور به بیرون از ایران (حتی افغانستان) کنسل....
    میمونه ارائه ی سرور به ایرانی ها و داخل ایران. آیا ت.ان رقابت با افرانت و پارس آنلاین رو دارید؟ گیریم داشته باشید و کل مشترکین بین شما 3 شرکت (فقط) تقسیم بشه. یک سوم مشترکینی که نیاز به سرور دارن ، هزینه ی دیتا سنتر شما رو تامین میکنن؟ سود دهی هیچی ، نصف هزینه های دیتا سنتر هم در نخواهد آمد!!!!
    فکر میکنید افرانت با 4 تا شرکت مثل نگاه روشن پارس کار میکنه و هنوز رو پاست؟ دانشگاه چیام نور ، دانشگاه آزاد ، سنجش و ... همه توسط افرانت هاست میشن!
    بعید میدونم شروع فعالیت در زمینه ی ارائه ی سرویسی که در بستر ارائه ی پهنای باند باشه توی ایران حد اقل تا 5 سال آینده فایده ای داشته باشه!

2. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)