سلام
دوستان نظرتون در مورد این دیتاسنتر از نظر کیفیت سرور پورت و پشتیبانی و حساسیت به فایل های وارز و اسپم و.... رو بگین لطفا
کسی هم اگه نمایندگی این دیتاسنتر هست اعلام کنه
متشکرم
سلام
دوستان نظرتون در مورد این دیتاسنتر از نظر کیفیت سرور پورت و پشتیبانی و حساسیت به فایل های وارز و اسپم و.... رو بگین لطفا
کسی هم اگه نمایندگی این دیتاسنتر هست اعلام کنه
متشکرم
دوستان من هم تمایل به خرید از FDC دارم آیا مثل قدیم مشکل دیسکانکتی و مشکل پورت داره یا سرعت پورتش خوب شده. میخوام 100mbps unmetered بگیرم. آیا اگر بدانند ایرانی هستیم ولی آدرس خارج بدیم و با *** پرداخت کنیم قبول می کنند یا بفهمند ایرانی هستیم (پاسپورت ایرانی) خدمات را قطع می کنند؟
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
کدوم یک از دیتاسنترهاشون بهترین است؟
سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم این دیتا سنتر در 2 لوکیشن مختلف در Denver و Chicago کار میکنه. Chicago نسبت به پولی که میگیرن خوبه. اما Denver مشکل پورت + آپتایم داره! (فکر میکنم برقشون از طریق توربین تامین میشه که توربین هاشون مشکل دارن!!!)
در کل دیتا سنتر درجه 2 هم نیست! درجه 3 هست! به درد سرویس دهنده ی واقعی نمیخوره! اصلا نمیشه روی آپتایمش حساب کرد ولی در کل نسبت به قیمتش خوبه...
در ضمن یک نکته رو بگم که به هیچ عنوان ، تکرار میکنم "به هیچ عنوان" از واسطه هایی که به صورت co location کار میکنن سرویس نگیرین (به خصوص Router Host) که اگه سرویس گرفتید ، سرور گرفتنتون یک طرف و مشکلات عصبی از یک طرف....!
با سلام
خلاصه ميگم Denver آشغال اصلا فكرشو از ذهنت بيرون كن،Chicago خوبه به نسبت ! قبلا داشتم عالي بود الانشو نميدونم ولي خوبه:دي
ولي بازم نصيحت من به اين هست كه سمتش نري! همينجا با اون قيمتي كه اونجا داره سرويس داده ميشه بچه ها ميتونن بهترشو بهت آفر بدن...
قوانين گيردادن به ايراني ها و ندادنشون مثل بقيه ديتاسنترهاي آمريكايي هست.
راترهاستینگ سرویس های باورنکردنی با قیمت های باورنکردنی!
اطلاعات بیشتر....
حنان جان پورت دنور خيلي داغونه،حتما الان ميخواي بگي عالي شده 9 ماهه؟
دان تايم هاي مكرر هم حتما 9ماهه خوب شده؟؟
اينجا قصد نداريم الكي كسي رو خراب كنيم ولي دلمون ميسوزه كه اين عزيز پولشو نريزه دور،شمااگه به نظرت خيلي عوض شده يك تست بهم بديد ممنون ميشم اگر خوب باشه خودم اول از همه ميخرم!
اطلاعات بیشتر....
اطلاعات بیشتر....
دوستان ممکنه راهنمایی بفرمایید برای خرید از fdc با توجه به تحریم ایران چه مواردی باید رعایت بشه؟ برخی از دیتاسنترها بعد از ارسال پول اسکن کارت اعتباری به همراه اسکن پاسپورت را می خواهند. آیا مجموعه کارت اعتباری جمهوری آذربایجان و پاسپورت ایران و بیلینگ آدرس کانادا-آلمان یا آمریکا مشکل ساز نمیشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)