لطف دارید رحمان جان
ما شاگرد شما هستیم
ممنون
لطف دارید
امیدوارم بتونیم در این تاپیک از خجالت دوستان در بیایم.
از ابتدا شروع می کنیم و قدم به قدم این تاپیک رو جلو می بریم.
لطفاً کمی صبر کنید تا اولین مقاله رو تنظیم کنم.
سپاس
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
درود
در این مقالات سعی شده از تجربیات و فرضیات کسانی که در این مبحث موفق بوده اند و نتایج کار آنها به اثبات رسیده نیز استفاده شود و همچنین خیلی فرضیات دیگری که می توان دراین مبحث برشمرد و تا بحال نیز در جایی منتشر نشده است را نیز ارائه دهیم.
(برخی از موارد تجربیات خودم در طی موشکافی سیستم های سئویی بوده که شرکت های بزرگ خارجی ارائه داده اند و همچنین بررسی عملکرد سایت های موفق در این زمینه بوده که طی زمان زیادی این موارد رو برای خودمون جمع آوری کردم و صادقانه در اختیار دوستان قرار میدم ... )
ابتدا لازم است نگاهی به مفاهیم پایه ای داشته باشیم و برای اولین مورد میریم سراغ اینکه سئو چیست؟ و پس از آن عملکرد موتورهای جستجو را بررسی می کنیم تا بدانیم که موتورهای جستجو چه منطقی دارند و چه فرضیه هایی رو میشه برای عملکرد موتورهای جستجو پیش بینی نمود تا بتوانیم بر اساس این منطق ها برنامه ریزی نماییم ...
سعی می کنم خیلی مختصر و مفید مقاله ها رو بنویسم تا حوصله دوستان سر نره
سئو چیست؟
سئو در زبان انگلیسی مخفف Search engine optimization می باشد به معنای بهینه سازی موتور جستجو
اما این بهینه سازی به چه معناییست؟
همانطوریکه می دانیم بیشتر بازدید کنندگان وب سایت ها را کاربرانی تشکیل می دهند که از سوی موتورهای جستجو به سمت آن وب سایت راهنمایی شده اند و در واقع شانس وب سایت هایی که در این نتایج در سطح بالاتری قرار می گیرند بیشتر از سایرین خواهد بود و دلیل این امر نیز آنست که آنها به مواردی توجه داشته اند که سایرین به این امور توجه زیادی نکرده اند ...
در واقع سئو بازاریابی از طریق موتورهای جستجو می باشد و با کمی دقت در برخی از مسائل می توانید بدون اینکه در موتورهای جستجوی پرطرفدار مخصوصاً گوگل هزینه های کلان تبلیغاتی بدید کاری کنید که در نتایج اول قرار گیرید و از این طریق به کسب و کار خود رونق بیشتری دهید.
موتورهای جستجو ، تاریخچه و عملکرد آنها :
بسیاری از موتورهای جستجو در ابتدا پروژه های دانشجویی بوده اند مثل Altavista , Yahoo , Google
وقتی کاربری عنوانی را در موتور جستجو وارد می کند مشاهده می شود که آن موتور جستجو در کوتاهترین زمان ممکن ( کمتر از یک ثانیه ) تعداد زیادی سایت را برای او لیست می کند. در واقع اولین سایتی که نمایش داده می شود سایتیست که از نظر موتور جستجو بیشترین تمرکز را روی کلمه جستجو شده داشته است و به همین ترتیب سایت ها را در لیست خود نمایش داده است.
اما
آیا دقت کرده اید که وقتی یک کلمه را در موتور جستجو وارد می کنیم در زمان کوتاهی ( در حد صدم ثانیه ) تعداد زیادی نتیجه را به شما نشان می دهد؟
این یکی منطق میباشد که دقیقاً مشخص می کند که نتایج ارائه شده پیش از اینکه شما درخواست دهید در دیتابیس های مورتور جستجو وجود داشته تا توانسته به این سرعت نتایج را به شما نمایش دهد.
برای اثبات این موضوع می توانید در مورد یک کلمه مطالب زیادی را در وبسایت خود تالیف کنید تا جاییکه بدون شک مطلب شما کاملترین مطلب در دنیای وب باشد ، ولی خواهید دید که باز هم نتایج گوگل همان است که قبلاً نمایش داده شده بود! و مطلب شما در حال حاضر در نتایج گوگل قرار نمی گیرد ، حتی اگر بهترین مطلبی باشد که کاربران جستجو کننده بدنبال آن هستند ...
پس لازم است تا خودمون رو به گوگل نشون بدیم و ابراز وجود کنیم که مبحث ما نیز بر همین اساس است...
همانطور که می دانیم بسیاری از موتورهای جستجوگر نتایجی را به کاربر نمایش می دهند که اصلاً آن چیزی نیستند که کاربران بدنبال آن بوده اند . یکی از دلایل تغییر عملکرد موتورهای جستجو به مرور زمان و هوشمند شدن آنها نیز همین مورد است. همواره موتورهای جستجو عملکرد خود را تغییر می دهند و این تغییر بسوی هوشمند شدن موتورهای جستجو در حرکت است ، اما هیچ گاه نمی تواند به سمت بدون منطق شدن حرکت کند!!!
در مقاله بعدی بیشتر در این مورد بحث می کنیم ...
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
وقتی یک درخواستی برای جستجو داده میشه با در نظر گرفتن اینکه دیتاهای موجود را ثابت در نظر بگیریم مشاهده خواهیم کرد که نتایج موتورهای جستجوی مختلف برای آن درخواست یکسان نخواهد بود و این به عملکرد و الگوریتمی بر می گرده که اون موتور جستجو ازش استفاده می کنه و همانطوریکه گفته شد این الگوریتم ها همواره در حال پیچیده تر شدن هستند. لذا هر موتور جستجو از الگوریتم خودش استفاده می کنه و نتایج رو ارائه میده
اما این نتایج رو موتور جستجوگر از کجا میاره؟
هر موتور جستجوگر از قبل دیتاها را در دیتابیس های خود ذخیره نموده و در زمان درخواست نتایج را با توجه به درخواست از دیتابیس خود برداشته و به کاربر ارائه میده ...
چطور در نتایج دیتابیس های موتورهای جستجو قرار بگیریم؟
با پی بردن به الگوریتم موتور جستجو
الگوریتم موتورهای جستجو مثل گوگل بر چه اساسه ؟
این الگوریتم ها یکی از رازهای جستجوگرهایی مثل گوگل می باشند که فقط با فرضیه های منطقی می توان الگوریتم آنها را تا حدودی حدس زد.
در ادامه مبحث رو بیشتر گسترده می کنیم ...