-
March 19th, 2011, 16:24
پاسخ : سئو را از شرکت کاسپید بیاموزیم ....

نوشته اصلی توسط
fazmide
روزانه تعدادی از مقالات به زبان بسیار ساده در صفحه قرار گرفته میشه ... شما با لایـــک زدن از آپدیت ها با خبر میشین و اجازه بحث و ... در صفحه رو پیدا میکنین ... حمایت کنین از این پروژه تا بتونیم سایت های ایرانی رو تو گوگل بالا بکشیم ...
خیلی مختصر توضیح میدان مثلا این یک نمونه هست
فکر کنم همه این مورد رو بدونن من همونجا پست هم دادم ، به نظر من بهتره یخورده باز تر کنید مسائل رو وگرنه زیاد قوی نبود.
Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More
چگونه می توان با استفاده از بنرهای ارزان قیمت تبلیغاتی، بازاریابی اینترنتی انجام داد؟
-
-
March 19th, 2011 16:24
# ADS
-
March 19th, 2011, 16:29
عضو جدید
بله دوست عزیز این صفحه برای بادل نظر هم هست ... کم کم مقاله هارو پیشرفته تر خواهیم کرد .. شما هم نظر خودتون رو دادین و صفحه کاسید هم با شما تبادل نظر کرد ... جو صمیمی رو ایجاد کردیم ... مطمئنم که شما هم به عنوان یکی از اعضای صفحه فیسبوک کاسپید این صمیمیت و حرفه ای بودن رو احساس کرده باشین ...
-
-
March 19th, 2011, 16:32
صمیمیت و حرفه ای بودن رو احساس کرده باشین
صمیمت رو که بله :دی
اما مورد دوم رو هنوز نه که ایشالا این رو هم احساس میکنم.
به هرحال من اگه بتونم حتما پیشنهاد و یا انتقاد میکنم در Facebook . موفق باشید.
-
-
March 19th, 2011, 17:06
عضو انجمن
خوب بری تو سایتشون آموزش ها رو ببینی سنگین تر نیستی ؟ 
من like زدم ولی همه آموزش هایی که گزاشته لینک داده به سایت خودش خوب میریم از سایت خودش میبینیم دیگه
-
-
March 19th, 2011, 18:47
عضو جدید
دوستاتونو دعوت کنین همه چیز درست میشه ...
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
آموزش ها بزودی فقط در فیسبوک قرار خواهد گرفت ... صمنا مقالات تخصصی تر و جدیدتر در فیسبوک قرار خواهد گرفت ...

نوشته اصلی توسط
ShahroKH
خوب بری تو سایتشون آموزش ها رو ببینی سنگین تر نیستی ؟
من like زدم ولی همه آموزش هایی که گزاشته لینک داده به سایت خودش خوب میریم از سایت خودش میبینیم دیگه
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
یه لایــــــک های بیشتری نیاز داریم ... لطفا دوستان هم کمک کنن
-
-
March 19th, 2011, 19:24
-
تعداد تشکر ها از Aryabooks به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2011, 19:35

نوشته اصلی توسط
fazmide
بله با کاسپید بوده
برای شفاف سازی لطف کنید رتبه الکسا و رنک گئوگل این شرکت رو بنویسید ببینم . مرسی
-
-
March 19th, 2011, 19:36

نوشته اصلی توسط
khomar
برای شفاف سازی لطف کنید رتبه الکسا و رنک گئوگل این شرکت رو بنویسید ببینم . مرسی
Kaspid.com Site Info
-
-
March 19th, 2011, 20:00

نوشته اصلی توسط
1oveless
عزیز رنک تکنیک رو گفتم نه کاسپید !!! من 40 بار سرچش کردم چیزی ندیدم اونوقت این شرکت دم از سئو میزنه خوب اگر بلدین سئو کنین چرا این وب سایتتون هنور ایندکس نشده لطف کنید جواب بدید.
مرسی
-
-
March 19th, 2011, 20:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
khomar
عزیز رنک تکنیک رو گفتم نه کاسپید !!! من 40 بار سرچش کردم چیزی ندیدم اونوقت این شرکت دم از سئو میزنه خوب اگر بلدین سئو کنین چرا این وب سایتتون هنور ایندکس نشده لطف کنید جواب بدید.
مرسی
اینکه کاسپید توی کارش موفق هست و کارش درسته شکی نیست
اما من نمی دونم وقتی میگن سئو میکنیم 3 میلیون همه کلی فیلم بازی میکنین گرونه و این حرفا وقتی می خوان به صورت رایگان آموزش ها و تجربیاتشونو بزارن همه میان کلی گیر میدن چرا و ناز میکنن
پیشنهاد من به کاسپید این هست که صفحه فیس بوک خودشون رو کلا لغو کنن و یه انجمن پرایو بزنن تا کسانی که قدر میدونن بتونن استفاده لازمرو ببرن
اما خوب این جماعت که نمونه های زیادیش رو در همین انجمن پیدا میکنید مواقع مشکل آقا آرش آقا محمد آقا محسن اما وقتی برطرف میشه یادشون میره که هیچی برطرف نشه میگن اینا حالیشون نبود بازهم بهتره که کاسپید این پیج رو لغو کنن و برای اشتراک گذاری مطالب فکر دیگه ای بکنن چون انسان های قدرنشناس اطراف آدم رو احاطه کردن خلاصه آدم برای کسی میمیره که براش تب کنه
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-