نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: میخام بیام در بازار کار دچار مشکل شدم ...راهنمای لطفا...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید SPAM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

پیش فرض پاسخ : میخام بیام در بازار کار دچار مشکل شدم ...راهنمای لطفا...

کافی نت از دور افتاده هاستنگ هم همینطور
    طرح های بقیه ات رو وقت نکردم بخونم . کلا چقدر سرمایه داری و چند روزه میخوای پول بشی. چطور کاری که شروع نکردی درامدش رو حساب کردی خوب کافی نت زدی
    1- جواز کسب باید بگیری که خودش داستان درازی داره یکی از شرایطش هم باید متاهل باشی و .... مغازه ات فکر کنم کمتر از 30 متر نباید باشه و حق عضویت و هزینه صدور جواز . جواز هم نداشته باشی کارت با اماکن میفته که میان یه پلمپ خوشگل میزنن حال کنی . اما و اگر هم نداره چون برای یکی از دوستان منم زدن
    هزینه سیستم + هزینه اینترنت نا محدود + هزینه برق خودش میشه کلی + هزینه اجاره مغازه و هزینه های خرید میز و صندلی و لوازم که کم کم بایدبرای راه اندازی بین 15 تا 20 کنار بزارید

هاستینگ هم با یه رسیلر 10 تومنی شروع کم از همش بهتره بعد از 100 سال به سود میرسی .
    ..
    اگه تا 30 میلیون نقد داری بهترین کار رفتن به چیر ن و خرید کالا و وارد کردن هست اونجا همه چی مفت هست بر و محصول هایی بیار که اینجا فروش دار ه مثل مودم edge یا فلش مموری یا ... هر چی بیارید سود کردی

دنبال فروشگاه اینترنتی یا سایت دانلود اینا هم نباش چون یه عمر زحمت میکشی اخرشم سه سودت ***** میشی به دلیل اینکه بازدید سایتت بالا رفته

بازم اگه دوست داری تو زمینه ای تی کار کنی بهم پی ام بده یه کاری که سودش خوبه و دست هم توش کمه معرفی کنم ولی برای شروع بالای 30 میلیون سرمایه میخواد

2. تعداد تشکر ها ازSPAM به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)