-
March 18th, 2011, 19:03
عضو انجمن
پاسخ : ساخت سرور مجازی vps

نوشته اصلی توسط
lastday
باشه. سوالمو خیلی شفاف مطرح میکنم. من قصد دارم فروش وی پی .... راه بندازم. با حدود 300 اکانت. تا اینجاش فهمیدم که باید یه سرور بخرم و بگم روش مجازی ساز نصب کنن.

ولی جایی هست که این کار هارو با تصویر و جزئیات بیشتر توضیح داده باشه؟

دوست عزیز این چیزی که الان شما داری میگی با پست اولت زمین تا زیر زمین فرق داره...
VPS - Virtual Private Server یا سرور مجازیه... یه کامپیوتر شبیه کامپیوتر خونتون...
VP... - Virtual Private Network که شبکه خصوصی مجازی هست (این سرورسی هست که شما با گرفنن VPS می خوای ارای بدی)
برای ارایه چیز پی ان... نیازی نیست درگیر مجازی ساز و این حرف ها کنی ...
شما یک تاپیک بزن و درخواست سرور مجازی بده...مثلا با رم 512....بعدش از جایی که سروریس گرفتی میگی واسه چیز پی ان می خوام...
یا برات میکروتیک میریزه ....یا ویندوز 2003 که روش NTTacPlus نصبه....بقیه کارا هم که دیگه چیز خاصی نیست.
ویرایش توسط HyperServer : March 18th, 2011 در ساعت 19:18
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2011 19:03
# ADS
-
March 18th, 2011, 19:07
خواستی پی ام بده سرور بهت بدم ، خودم ردیفش میکنم برات 
اینجا آفر نمیدم :دی
-
-
March 18th, 2011, 19:13
دروود
شما معمولا از هر جایی که سرور مجازی مورد نظر خود را تهیه بفرمایید برایتان به صورت رایگان پیکربندی می کنند تا بتوانید این شبکه خصوصی را روی آن پیاده سازی نمایید و شما تنها باید به مدیریت کاربران بپردازید.
-
-
March 18th, 2011, 19:25
عضو انجمن
الان اینجا بحث خرید و این حرفا نیست بحث آموزش است (کسی گفت آفر بدید ) لطف کنید طریق ساخت سرور مجازی از اول با مجازی ساز vmware esxi عکس و فیلم بگرید بزارید توی تالار نه اینکه خرید و فروش راه بندازید
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2011, 20:47
ایشون سرور اختصاصی ندارند که براش آموزش بذاریم یه اشتباهی کردن (با عرض شرمندگی) گفتن طریقه ساختن در اصل میخان وی پی ارائه بدن پس میرن یه سرور جازی میخرن میگن مثلا Nttaplus براشون کانفیگ بشه همین
-