حقیقتش رو بخواهید یه نگاه به بازارهای جهانی بندازید. من الان علاوه بر بازار ایران رو بازار کشورهای دیگه هم دارم کار میکنم و اصلا هدفم بیشتر اونهاست. تو سیستم هاستینگ شرکتهای خارجی هاستینگ واسه جور کردن جنس هست و کشوندن مشتری به سمت خودشون. من یه بررسی کردم به عنوان نمونه الان ما دامنه ها رو به صورت نماینده رسمی از شرکت Tucows کانادا که Opensrs هم گفته میشه رجیستر می کنیم با شرکتهای دیگه هم مثل آنلاین نیک و دایرکتی هم کار کردم ولی اون یه چیز دیگس. تیکت میزاری پشت سرت جواب میده. راهنمایی میکنه خندت میگیره میگی مگه من تازه با کامپیوتر آشنا شدم و دوازده سالمه انقدر روان و ساده و خوب بیان میکنه همه چیز رو دلیل منطقی میاره واست. بگذریم
ثبت دامنه تو این شرکت نسبت به دایرکتی و آنلاین نیک بالاتره دلیلش هم کیفیت و پشتیبانی بسیار بالاست اگه شما تو رجیستر دامنه 4 دقیقه مشکل داشته باشید خسارت پرداخت میکنه یه بار به من ایمیل زد که سیستم های ما برای 4 دقیقه که میشد به ساعت کشور ما دو شب کار نمی کرده اگر تو این تایم شما دچار خسارتی شدید بگید ما پرداخت کنیم اون موقع من ایران کار هاستینگ انجام میدادم گفتم برو دلت خوش اینجا بانکها ساعت به ساعت میخوابن کسی عین خیالش نیست تو میگی 4 دقیقه اونم ساعت 2 شب ما خیلی دلت خوشه
ولی الان که اومدم ارمنستان و دارم با بازار جهانی کار می کنم می فهم 4 دقیقه یعنی چی و وقتی سیستمی 4 دقیقه می خوابه یعنی چه اتفاقی میافته تلفنو تو سرت خورد میکنن
کار به شکایت و پلیس و اینا میکشه و شوخی هم ندارن
خوب حالا تو این بازار دامنه com رو opensrs میده به رسلر رسمی خودش 10.52$ میگه بفروش 15$ و زیر قیمت 13$ هم نفروش
به رسلر هم مثلا بده فلان قدر. دیدم شرکتهایی هستند میان دامنه رو به همان قیمت خرید خودشون میدن
هاست رو هم ارزون میدن دقیقا قیمتهایی که الان ما هم تو سایت www.exactserver.com زدیم می توانید ببینید تازه من اینا رو نسبت به بازار جهانی سنجیدم و با توجه به کیفیت قیمت مناسب هم گذاشتم. بعد نگاه میکنید میبینید پول سرور هم در نمی یاد. با یه بررسی دیدم که مشتری میاد سایت میگره خارجی ها بدتر از ما ایرانی ها هیچی از کامپیوتر سر در می یارن و نمیدونم با سایت باید چی کار کرد. بعد میگه خوب من الان اینو چیکار کنم طراحی می خواد، SEO می خواد و غیره بعد نگاه میکنید یه سایت برای طرف میزنه 2000$ دلار یه قالب میزنه برای طرف 60$
اونجا سود میکنه.
دوستان سرتون رو درد اوردم ولی بیایید همین الگو رو البته نه با این قیمت های نجومی چون مشتری سکته میکنه بهش بگی سایت 300$ حالا شده 2000$
یه سری شرکتها دارن با همین قیمت 300$ - 500$ سایت میزنن ما لان خودمون طرف میاد میگه من یه سایت می خوام براش یه جوملا نصب میکنم، یه قالب ساده طراحی می کنم و مطالب سایت رو که داده بین 300 تا 500$ میگیرم
تو ایران هم قیمت معقولی این نیایید بازار رو خراب کنید سایت بزنید 50$
بزارید همان قیمت معقول 500$ یا 300$ باشه هاست دویست مگ رو با پهنای باند 15 گیگ و بقیه موارد نامحدود با گشتیبانی خوب ما داریم 12$ سالیانه عرضه میکنیم قیمت مناسبی برای ایران نیایم بدیم 4$
تبلیغ دیدم هاست اقساطی این یعنی چی ارزش کارتون رو میارین پایین طوری شده که هر کسی راه میافته هاستینگ راه میندازه من رسلر دارم تو ایران تو خونه داره کار میکنه روز اول زنگ میزد من میخوام شمتری تعریف کنم چیکار کنم، میخوام پلن تعریف کنم چیکار کنم، این ساب دمین چیه اصلا الان یکی از شرکتهای خوب هاستینگ تو ایران داره کار میکنه
اینقدر قیمت ها رو اورد پایین و می گفت گران میدید یه روز باهاش صحبت کردم گفتم میشه وقتی پشیمون میشی و واقعا هم لطمش رو خورد الان داره از من بالاتر قیمت میده
12$ برای هر کسی راحته و میتونه سایت داشته باشه برای اون که می خواد اروزن باشه سایت 12$ بسشه کارش گرفت میاد میگه بهتر از این می خوام جواب منو نمیده که قطعا درامد داره
دوستان سایت دانلود میدونید درآمد بدی نداره حاضرید به یه سایت مثل p30download سایت نا محدود بدید سالانه 2$؟
کمی روی حرف های من فکر کنید و بعد نظر بدید. کار هاستینگ یه کار حرفه ای هست ولی الان شده اسباب بازی کسی رو میشناسم کارش فیلم برداری مجالسه میگه از هاستینگ خوشم میاد حال میکنم باهاش تفریح برام سایت هاستینگ راه انداخته داره با قیمت های اروزن عرضه میکنه
چیکار میکنه از Blue هاست IWeb یا ما و سایرن تو خارج هسایت میگره می فروشه نه هزینه ای کرده و استرسی داره پشتیبانی با ما یا Iweb سایرینه اون راست راست میچرخه.
بیایید برای خودتون ارزش قائل بشید و یک کار حرفه ای انجام بدید وقتی یه جا هم میگید کارم شغلم هاستینگ هست بگن چه کار خوبی و تحسین کنن نه اینکه هر بچه ده دوازده ساله هم بتونه این کار رو راه بندازه و بشه اسباب بازی
البته سن منظور نیست ها به بعضی ها بر نخوره منطورم اینکه طرف یه تخصصی داشته باشه بیاد تو این کار و یه ارزشی داشته باشه وقتی وارد این کار میشه بتونه به عنوان یه شغل مشتقل بهش نگاه کنه.
ببخشید خیلی پر حرفی کردم.