در ضمن حتما نباید 30% باشد. می تواند بیشتر و می تواند کمتر باشد ! باید همگی تصمیم بگیریم.
حالا 30 هم نشد نشد. فقط خواهشن همه ببرید بالاو درصدی هم که ببرید همون اختلافهای قبلی هست. پس جای نگارانی نیست.
دوستان یه مژده
من کار و زندگیم رو ول کردم و الان دارم اسکریپت برای بهبود این وضعیت مینویسم. دوستان php نویس کمک کنن. کسایی هم که میتونن سرور بدن آماده باشن. چون این اسکریپت روی چنتا سرور از چند نقطه از دنیا قراره باشه. هیشکی هم قرار نیست پول بده یا پول بگیره. هر کی به اندازه توانش کمک میکنه.
شاید یکسری ها ویژگیش رو توی پست حذف شده خواندن ، ولی بازم اینجا میگم:
1- هاستینگها آی پی سرور رو میدن ، بعد از یک ماه وضعیت سرور معلوم میشه از نظر پایداری.
2- یک سری افراد کار بلد رو باهم جمع میشیم و انتخاب میکنیم(حدود 10 نفر) که وضیفشون بررسی سرعت سرور و لود صفحات و امنیت هست. و اینها هم به هر آی پی ثبت شده یه نمره میدن.
3- سیستم شروع میکنه به رده بندی و آی پی هاروو بترتیب اولویت در کیفیت منظم میکنه و در آخر تعداد آیپی ها تقسیم بر 5 میکنه.
اینجوری کیفیت هر سرور معلوم میشه و باز هم یک نظر سنجی عظیم. این کیفیت ها در کنار هم قرار میگیرن و هر کس میره یک قیمت براش تعیین میکنه و سیستم اون هارو میانگین میگره و اعلام میکنه.
در آخر نیاز نیست هر کس همون نرخ رو بزاره برای سرویسش. هرکی یه قیمت تو همون مایه های قیمت میانگین میزاره.
این قضیه برای میزبانی وب هست. اما در مورد وی پی اس و .....
نیخوام کارا قاطی شه برای این میزاریم بعد اتمام این موضوع.
برای سایت هم یک پیج با ظاهر ساده تهیه کردم. که هیچ تبلیغی یا اسمی قرار نیست داخل اون قرار بگیره. حتی برای دیدن کیفیت هر سرور ، یوزرها نمیان تو سایت ، بلکه از لوگوکه شما تو سایت میزارید استفاده میکنن(مثل لوگو وضعیت زرین پال)
در مورد میزبانیش و دامنه ، اصلا مهم نیست کی بزارش ، فقط یکی باشه که حداقل مورد اطمینان 20 نفری باشه در درستکاری.
عکس صفحه اولش رو هم میزارم ببینید.
در مورد اسکریپت هرکی پیشنهاد بهتری داره بگه (فعلا اسکریپت)
در ضمن اگه همکاری کنید خیلی زود تموم میشه مخصوصا اگه کسی کمک کنه
در مورد خودم : من هیچ گونه دخالتی نمیکنم و حاظرم اسکریپت رو بدم به کسی که معتمد همه هست.
ویرایش توسط znhost : March 18th, 2011 در ساعت 01:22دلیل: عکس فراموش شد
قصد بی احترامی ندارم ولی عزیز این که پیشنهاد بنده بود با یه چرخش 2 درجه ای.
منم همینو گفتم: گفتم قیمتها رو برابر بازار عرضه کنید ولی یک سری هاتهای بی کیفیت و ارزون رو برای کسانی که ندارند کنار بزارید.
حالا این میتونه سرویسهای دیگری از خارج باشه میتونه از هاستهای خودتون باشه.
این موارد در همه چیز صدق میکنه : چه وی پی ان ، چه دیزاین و...
یک دوستی هم گفتند یا همه باشند یا هیچ کس . این حرف درست نیست ما نیمتونیم به خاطر کج فهمی یک عده نون خالی گاز بزنیم. اونها خودشون رو باید با اکثریت وفق بدهند چیزی هم از دست نمیدهند بلکه چیزی هم بدست میاورند مثال هم زدم گفتم شما بور یک پاساژ عمرا بتونی زیر قیمت بازار از یک مغازه یک جنسی رو بگیری تفاوت قیمت ممکنه 1000 تومن باشه ولی همه مغازه ها زیر قیمت بازار نمیفروشند میگن نداریم. تا اینکه مشتری راضی بشه از یک جایی خرید کنه ولی زیر قیمت بازار دیگه نمیفروشند فقط ممکنه هزارتومن تفاوت داشته باشه.
نمونه اش : سرویس های اینترنت دیگه زیر ماهی 8 هزارتومن ADSL نیست .
کارت شارژهای تالیا و همراه اول همشون طبق مصوبه سازمان مقررات رادیویی دقیقه ای زیر صد تومن خدمات میدهند . sms ها قیمتشون نزدیک به هم هستش. و اگر کسی تخلف کنه سازمان مقررات هم بساطش رو جمع میکنه و جریمه باریش صادر میکنه.
حالا ما نمیخوایم بگیر و ببند راه بندازیم ولی میخوایم یک اتحادیه داشته باشیم فردا روزی هم به مشکل خوردیم خیلی راحت بتونیم همدیگر رو حمایت کنیم.
مگه بد میگم ؟
منتظر کسی هم نشینید اون تاپیک رو که گفتم یکی بیاد بزنه یک نظر سنجی بزاریم و اگر کسی ه مشرکت نکرد دلیلش رو بپرسید شاید نقصی در این کار هست ولی منفعت خودی به دیگران رو اصلا دوست ندارم.
وگرنه همانطوریک ه گفتم دیر نیست اون روزی که تبلیغ هاست 1000 تومنی بکنین ....ببینید کی گفتم.
عجبا.
اینجا نمیشه این کار رو کرد، تاپیک بسته میشه. ولی من جدی چسبیدم به این کار.کسیم کمک نکرد، نکرد.
دامنه هم ثبت مکنم و سایت رو راه میندازم. ابتدا توش میان و کاندید میشن. بعد اعلام میشه میایم رای میدیم. از این کاندیدا 10 نفر انتخاب میشه و این میشه تیم اتحادیه ما.
دامنه و سایت هم به این گروه داده میشه.
بنده حاظرم این ضرر رو بپزیرم. هم دامنه هم میزبان و هم اسکریپت و اصلا برام مهم نیست کجای این قضیه باشم. فقط اگه به نظرتون میتونید کمکم کنید آستین بالا بزنید. اگرم که نکردید، مهم نیست به شخصه این قضیه رو تموم میکنم.
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
قصد بی احترامی ندارم ولی عزیز این که پیشنهاد بنده بود با یه چرخش 2 درجه ای.
من نه موافق این کارم و نه مخالف . ولی ایا بعد از افزایش قیمت تغییری در پلانهای خریداری شده توسط مشتریان ایجاد میشه ؟ خب از ابتدا هم یارانه ای برای هاستینگ داده نمیشد که حالا بردارند و قیمتهاش بره بالا ...
مشتری هاتون ناراضی خواهند شد چون این افزایش 30 درصدی با توجه به بنزین لیتری 400 و.... به من فشار میارود مثل شما ....!!
به نظر من افزایش ندیم قیمتها رو یکی کنیم چون چون باز با افزایش 30درصدی هم قیمت بعضی شرکتها بازم کمتر میمونه .
ولی ایا بعد از افزایش قیمت تغییری در پلانهای خریداری شده توسط مشتریان ایجاد میشه ؟ خب از ابتدا هم یارانه ای برای هاستینگ داده نمیشد که حالا بردارند و قیمتهاش بره بالا ...
خوب حداقل اینه که به سود بیشتر نمیرسیم ، اما با کم شدن مشتری کیفیتمون بالا میره
در مورد یارانه هم میتونم بگم یک نمونه از کشورها اینگلیس هست. اگه نگاه کنی خیلی گرون تر از همه جا میدن. دلیلش گرونی در خود کشور هست.
به نظر من افزایش ندیم قیمتها رو یکی کنیم چون چون باز با افزایش 30درصدی هم قیمت بعضی شرکتها بازم کمتر میمونه .
به نظر شما کیفیت سرویسها یکی هست؟
این میزبانی با این قیمت که ما میدیم یه بچه 12-13 ساله هم میتونه بخره با پول تو جیبیش. به نظرتون معقوله؟
الان شما یک نظرسنجی دو گزینه ای (بله ۰ خیر ) قرار بدید ببینید کیا به افزایش موافقند سپس اگر تعداد موافق ها بیشتر بود یک نظرسنجی چند گزینه ای ( مثلا ۵٪ ۱۰٪ ۲۰٪ ۳۰٪) قرار بدید ببینید با افزایش چقدری موافقند.
اقایان ، خانمها!
توجه داشته باشید که قرار نیست سایتی برای اینکار اختصاص داده بشه . من اگر میخواستم این کار رو بیرون از اینجا راه اندازی کنم که همین الان هاست دارم و یک دامین ای ار دو تومنی خرجش میکردم .
مشکل هاست نداریم
مشکل ما هماهنگی بین دوستان هست تا الان چند نفر شدیم ؟ به ده نفر هم نرسیدیم
همگی باید از همین جا باشیم درست نیست از اینجا یار پیدا کنیم بزنیم به چاک !
همینجا بهترین جاست تا سایت جدید پا بگیره و ایندکس بشه پدر صاب بچه در اومده.
نظر بنده یک نظرسنجی عمومیست !
30 درصد زیاده مشکلی نیست ! قمیتها رو هماهنگ کنید همگی با هم 20 درصد میبریم بالا.
قیمتها رو وقتی هماهنگ بالا ببریم کسی اخ نمیگه
شما نگاه کنید 100 مگ هاست رو بچجه های اینجا میدهند 10 تومان ! در صورتیک ه شرکتهای قدیمی همینو میدهن 40 تومن ! کجاش زیاده ؟
همینو 30 درصد گرون کنیم میشه چقدر؟ اخه 10 تومن هاست چیزیه که واسش فحش بخوریم؟
ولی وقتی کیفیت بالا بره و قیمت رو بپردازند اینجوری نیست.
خدایی مشتریها خیلی هار شدند.
من که با گرون کردن موافقم در صورتی که همگی همه با هم باشیم
اونوقت اگه مشتری گفت چرا گرونه 10 تا سایت نشونش میدیم میگیم همه همینو میگیرند
اقایان ، خانمها!
توجه داشته باشید که قرار نیست سایتی برای اینکار اختصاص داده بشه . من اگر میخواستم این کار رو بیرون از اینجا راه اندازی کنم که همین الان هاست دارم و یک دامین ای ار دو تومنی خرجش میکردم .
مشکل هاست نداریم
مشکل ما هماهنگی بین دوستان هست تا الان چند نفر شدیم ؟ به ده نفر هم نرسیدیم
همگی باید از همین جا باشیم درست نیست از اینجا یار پیدا کنیم بزنیم به چاک !
همینجا بهترین جاست تا سایت جدید پا بگیره و ایندکس بشه پدر صاب بچه در اومده.
نظر بنده یک نظرسنجی عمومیست !
30 درصد زیاده مشکلی نیست ! قمیتها رو هماهنگ کنید همگی با هم 20 درصد میبریم بالا.
قیمتها رو وقتی هماهنگ بالا ببریم کسی اخ نمیگه
شما نگاه کنید 100 مگ هاست رو بچجه های اینجا میدهند 10 تومان ! در صورتیک ه شرکتهای قدیمی همینو میدهن 40 تومن ! کجاش زیاده ؟
همینو 30 درصد گرون کنیم میشه چقدر؟ اخه 10 تومن هاست چیزیه که واسش فحش بخوریم؟
ولی وقتی کیفیت بالا بره و قیمت رو بپردازند اینجوری نیست.
خدایی مشتریها خیلی هار شدند.
من که با گرون کردن موافقم در صورتی که همگی همه با هم باشیم
اونوقت اگه مشتری گفت چرا گرونه 10 تا سایت نشونش میدیم میگیم همه همینو میگیرند
بهترین جمله ای بود که تا به حال شنیده بودم.
بله همه باید با هم بالا ببریم ولی نباید قیمت 20 تا هاستینگ یکی شود ! مثلا قیمت سرور مجازی 256 مگابایت را بنده و 15 نفر دیگر 16000 تومان بدهیم اصلا امکان پذیر نیست !
+ 30% به نظر بنده هم درست نیست. ( نظر شخصی )
+ همانطور که عرض کردم باید برای هر موضوع یک درصدی اضافه شود.
چون اگر بخواهیم در زمینه دامنه 30% اضافه کنیم اگر 10.000 تومان هم دامنه را ارائه بدهیم، میشه 13000 تومان
( به نظر بنده اصلا در بخش دامنه و سرور اختصاصی نباید این کار انجام گیرد. اگر تغییری هست در هاست، هاست دانلود، وی پی اس همین و بس ! )