من با اینکه بعداز عید این تغییر قیمت رو داشته باشیم موافقم ولی برنامه ریزی اون باید از الان صورت بگیره و تعرفه مشترک با یه بازه کم در بیاید و همه تو اون بازه شروع به فروش بکنن. و وقتی مشتری به شما گفت قیمت بالاست بگید می توانم از جای دیگه ای برای شما ارزان تهیه کنم تا خودتون تفاوتش رو متوجه بشید. طوری عمل کنید که مشتری خودش به این نتیجه برسه که اون ارزونه بدردش نمی خوره و به شما میگه این اینطوری میگید من روز اول گفتم حال اگه خواستید بیایید از سرویس های ما بگیرید. با جان و دل میخره. من این سیاست رو بکار بردم و خوب هم جواب داده. یکی از سیساست های کاریمون هم اینه که هر کسی سرویس از هرکجا بخواد براش با قیمت منتاسب دلاری خرید می کنیم و بهش تحویل میدیم و بهش هم میگیم این سرویس رو اگه خواستی ما هم داریم. سرویس رو می گیره و اگه خوب بود ما هم با اون شرکت کار می کنیم اگه خوب نبود میاد میگه راضی نیستم اذیتم میکنه میگم خودت انتخاب کردی و هیچ مسئولیتی هم متوجه ما یا شما که تو این طرح شرکت کردید نخواهد بود. بعد خودش میگه سرویس های شما چطوره بعد به راحتی می توانید سرویس رو بهش عرضه کنید ولی باید واقعا کیفیت و پشتیبانی خیلی خوبی بهش ارائه بدید.
پایداری یک شرکت هاستینگ روی رضایت مشتری هاش هست و هر مشتری راضی هزاران مشتری دیگر رو به همراه میاره ولی یه مشتری ناراضی دودمان شما رو به باد میده من چند بار تو این انجمن دیدم که نوشته شده فلان شرکت پول من رو خورد راضی نبودم پشتیبانی نداشتند یا روز اول خوب بود ولی بعد از یه مدت مشکل داشت اذیتم کرد. نباید اینطوری باشه.
من یه استاد داشتم میگفت مشتری ارباب تو هست شاه و سرور تو هست همانطوری که برای بالاترین مقام کشورت احترام میگذاری همانطور که برای یه سرور و بزرگتر از خودت احترام می گذاری باید برای مشتری هم احترام بگذاری. مشتری همه چیز شماست، سرمایه و هستی شماست. فرض کنید اگر هر مشتری رو از دست بدید یک میلیون دلار از دست می دهید اون موقع برای حفظ سرمایه خود و حفظ مشتری چه می کنید؟