من هم امشب ميكشم بالا
بله
خیر
من هم امشب ميكشم بالا
سلام
نمی خواهم تبلیغ کنم ولی اگه تعرفه های سایت من رو ببینید www.exactserver.com از روی سایت های خارجی قیمت گذاشتیم و سعی کردیم کمی رقابتی تر باشه و با بازار ایران هم زیاد گرون نیست. بعضی از وقت ها پیش میاد مشتری میاد میگه تعرفه شما بالاست می گم اگر بخواهید از جای دیگه برایتان می گیرم که طبق تعرفه خودتون باشه میگه باشه مثلا موردی داشتم که وی پی اس می خواست گفت وی پی اس های شما بالاست ما میدیم 40$ میگفت vpsland میده 18$ گفتم برای برای شما از vpsland میگیرم و به شما میدم 20$ خوبه گفت باشه و انجام شد دو روز نشد گفت این به دردم نمیخوره و باهاش مشکل دارم چون تا 14 روز مانی بک داشت پول رو پس گرفتم و بقیه هزینه رو ریخت به حساب و vps رو از ما گرفت الان 5 ماه روی سرور های ماست و تو اینترنت هم بعضی وقتها با هم صحبت می کنیم میگه کاملا راضی هستم و الان می فهمم تفاوت سرویس خوب و سرویس ارزون چیه. مورد های مشابه این زیاد داشتیم براشون از جای دیگه گرفتیم بعد خودشون گفتند از سرویس های خودتون بدید.
شما هم باشد مشتری رو طوری باهاش برخورد کنید که خودش مجاب به خرید با کیفیت بشه. در ثانی اگه سرویس ارزون پیدا نشه مثلا همه سرویس vps رو از 35-45 قیمت بدن دیگه مشتری قیمت 18 تومان پیدا نمی کنه که بخواد بحث کنه. این قضیه با اتحاد همه شرکتها و افرادی هست که تو این انجمن هستند و با تشکیل یه اتحادیه از اعضای این انجمن و درخواست های مکرر به دولت و مراجعه مربوطه برای حمایت می تواند تبدیل به اتحادیه رسمی و قانونی بشه و کسانی که این نرخ رو رعایت نمی کنن و تو اون بازه کار نمی کنن رو میتونه جلوی فعالیتشون رو بگیره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)