می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
دم شما گرم
خواهش میکنم
من پروفایل شما را که دیدم گفتم بنده خدا سرش شلوغه برای هم نرسیده نصب کنه اما حالا نصب شده
سامانه پرداخت زرين پال
دوستان من میخواهم اطلاعات تراکنش را حذف کنم میشه بگید کجای دیتابیسم باید برم اصلا باید چیکار کنم لطفا کامل بگید چون من زیاد وارد نیستم![]()
يک نسخه از سامانه ساده پرداز که برای ثبت دامين دامين آر آر به صورت آنلاين هستش و با نام آر آر ساده پرداز منتشر ميشه.
(در مورد اين نسخه اگر مشکلی بود لطفا در سايت رد ريسلر پيگيری کنيد)
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم ، اول یک خسته نباشید به جناب امیری میگم واقعاً زحمت کشیدن
و اینکه من میخوام یک سری کدهای 20 رقمی را بفروشم فکر می کنم بهتر هست از اسکریپت Sadepardaz PIN استفاده کنم ؟
و یک سوال دیگه اینکه از زرین پال استفاده کنم یا فقط درگاه بانک پارسیان ایجاد کنم کدام راه بهتر هست ؟
دومی هم خب بهتره از زرین پال استفاده کنی چون خودش علاوه بر درگاه پرداخت پارسیان دو درگاه پرداخت دیگه هم داره که قطعا بهتره...
میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی : آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
هاست ویندوز کلیه سرویس ها از leaseweb هلند میباشند.
بازگشت وجه تا 7 روز ... پارسیان وب هاست
یک سوال دیگه در رابطه با این ساده پرداز PIN میخواستم ببینم بعد از پرداخت بلافاصله یک کد ( مثلاً کارت شارژ ) برای کاربر نمایش داده میشه یا اینکه مثلا باید ایمیل کنیم ؟
و اگر بلافاصله کد را در اختیار کاربر قرار میدهد در کدام Table قرار دارد
یکم توضیح بدید ممنون میشم .
بله شما از قبل در قسمت مدیریت کد ها رو تعریف میکنید و بعد از تایید پرداخت برای کاربر نشون داده میشه...
میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی : آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
ممنون ، ببخشید یک سوال دیگه چطوری به بخش مدیریت دسترسی پیدا کنم ؟
از اینجا ...
http://......./managers/login
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)