دوستان عزیز
همین که میگین نمیشه یه جو منفی درست میکنین !
من با دلیل بهتون گفتم مشتری هیچی از وب حالیش نیست ! وقتی هم کسی چیزی نمیدونه بهای دونستن شما رو باید بپردازه !
پزشک ها چرا قیمتهای ویزیتشون بالاست ؟ چون با جون ادم کار میکنند و سلامتی به ادم میدهند و در ثانی هرکسی نیمتونه به علم اونها دست پیدا کنه. پس کسی نیمتونه خود درمانی کنه. غیر از اینه؟
توی این صنف هم خیلیها هستند که اصلا کار با سرورها و کنترل پنلها و مجازی ساز ها و هزار و یک مساله رو نمیدونند.
علمشون در حد وارد کردن یوزرنیم و پسورد کارت اینرتنت هستش.
کاری با سایتهای دانلودی که گفتی ندارم
ولی من میگم قیمتها رو بکشیم ه بازی شده هرکی با خونواده اش بحث میکنه میاد توی این کار. چرا باید این شکلی بشه ؟
هم هسات هم طراحی وب جفتشون به گند کشیده شدند.
کسانی هم موفقند که کار رو بلد باشند ولی وقتی مشتری من میاد میگه فلانی سایت رو طراحی میکنه 50 تومن من چی بگم ؟ بشینم بهش اثبات کنم که یارو کیه و در چه حدیه ؟ یا اینکه بیخیال پول بشم ؟
توی همه صنفها همین بحث هست ولی باید توجه کنین که دیگه این وضعیت باید تموم بشه وگرنه دیر یا زود باید هاستها رو زیر قیمت بفروشین یا به هزارتومن سود راضی بشین
میخواین بسم اله نمیخواین جمع بشید یه برنامه بزاریم قیمت تعیین کنیم.
نمیخوام بگم فلان شرکت بزگرترین هست و قیمتش هم خیلی بالاست اون مشتریش وزارت خونه است ولی هاست ، هاسته چه فرقی میکنه ؟ کیفیتی که بچه های اینجا به مشتریها میدهند از خیلی از همون شرکتها هم بالاتره. من از تک تک هاستیهای اینجا تست گرفتم خدا وکیلی هیچ کدومشون کم و کسرین دارند . پس خودتون رو دست کم نگیرید
یک برنامه میزاریم قیمتها رو بالا میبریم.
در هم هسطوح نه فقط باریه است : برای وب سایت برای کدئنویسی و.... بالاخره اینو فراموش نکنید هاست هم مثل کاتالوگ می مونه که ابروی شرکته طرف حاضره 10 میلیون تومن هزینه کاتالوگ بکنه یک تومن هزینه هاست و طراحی که دیگه چیزی نیست ؟
بازم خود دانید از ما گفتن بود