سلام
سوالی پیش اومده برام :
تو هاست اشتراکی چطوری میشه اسکریپت یا برنامه نصب کرد ؟ شنیدم میگن برنامه های زده داس نصب میشه کرد رو هاست و ... میخوام بدونم چجوری ممکنه ؟
سلام
سوالی پیش اومده برام :
تو هاست اشتراکی چطوری میشه اسکریپت یا برنامه نصب کرد ؟ شنیدم میگن برنامه های زده داس نصب میشه کرد رو هاست و ... میخوام بدونم چجوری ممکنه ؟
این همه متخصص داره انجمن این سوال ساده رو جواب بدین
فقط رو حس کنجکاوی میخوام بدونم وقتی میگن اسکریپت نصب میکنیم براتون رو هاست بصورت رایگان و ... جریان چی هست ؟
برنامه های زده داس = چی هست؟ توضیح بدید
سوال خوب مفهوم نیست...
میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی : آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
هاست ویندوز کلیه سرویس ها از leaseweb هلند میباشند.
بازگشت وجه تا 7 روز ... پارسیان وب هاست
من فکر کنم منظور شما نصب برنامه های خود سرور هست مثلا anti-ddos . خوب این برنامه ها رو در صورتی میتونید نصب کنید که با پسوند مثلا php باشه. که کاربردی هم ندارن و خیلی مبتدی هستن.
در غیر این صورت نمیتونید.
بچه ها منظورم یک برنامه معروف برای آنتی دی داس بود ( اسمش یادم رفته )
اما در کل بجز cms ها میشه چیز دیگه ای هم نصب کرد روی هاست ؟ از چه طریقی ممکن هست ؟
نمیتونم زیاد منظورمو بیان کنم چون سواد در حدی شما نیست ): اما نسبتا منظور من رو درست متوجه شدین
اگه دسترسی ssh داشته باشضی بعضی برنامه ها امکان پزیر هست
منظور از برنامه DoS برنامه ای هست که به کاربران سایت شما این امکان رو میده که آدرس یک سایت رو روی اسکریپت شما با Interval (فاصله) زمانی مشخص Ping (ارسال درخواست) بکنن و چون سرورها قوی و پهنای باندشون زیاد هست اگر1000 کاربر بصورت تخمینی اینکار رو بکنند از سرورهای متفاوت سایت هدف down میشه به دلیل فشار به سرور یا پر شدن پهنای باند.
نتیجه: سرور حمله کننده تحت فشار قرار میگیره
نتیجه دوم: سرور آسیب دیده در صورت شناسایی آی پی (که خیلی ساده میشه اینکار رو انجام داد) امکان شکایت/***** آی پی رو داره.
برای SSH فقط بپرسید.
همونطور که آقای حسام گفتند اسکریپت یک دایره معنایی گسترده داره. بفرمائید که اسکریپت چی هست؟
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)