-
March 16th, 2011, 20:41
عضو دائم
پاسخ : فروش یه سایت درامدزا به بالاترین پیشنهاد
فاکتور های چند ماه اخیرتونو بزارید تا رفع ابهام شود + این پول از راه چی هست ؟ تبلیغات که میگید نیست پس فروش محصوله ؟
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
March 16th, 2011 20:41
# ADS
-
March 16th, 2011, 22:57
لطفا آدرس سایتون رو پ خ کنید
-
-
March 16th, 2011, 23:34

نوشته اصلی توسط
---
فاکتور های چند ماه اخیرتونو بزارید تا رفع ابهام شود + این پول از راه چی هست ؟ تبلیغات که میگید نیست پس فروش محصوله ؟
هرکس خریدار بود بهش میگم .
-
-
March 17th, 2011, 12:17
اگر کسی به دلار بخره 25 درصد تخفیف میدم .
-
-
March 17th, 2011, 12:26
عضو دائم
با سلام
دوست عزیز شما هیچ چیزی را کامل مشخص نمی کنید بر چه اساس دوستان اعتماد کنند ؟؟
نه فاکتوری قرار میدید نه اسم سایت را نه چیز دیگه ای
حداقل مقداری روشن تر باشید تا دوستان اقدام به خرید کنند
وقتی هیچ اطلاعاتی از سایت و مقدار دقیق درآمد آن ندارند مگر عقلشون کم هست که بیان این میزان هزینه را به شما بدن ؟؟
شما که می فرماید ماهی 400 یا بیشتر درآمد دارید حداقل یک نمونه درامد ماه قبل و ... را بزارید که دوستان را خیال راحت انتخاب کنند
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
March 17th, 2011, 12:42

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
با سلام
دوست عزیز شما هیچ چیزی را کامل مشخص نمی کنید بر چه اساس دوستان اعتماد کنند ؟؟
نه فاکتوری قرار میدید نه اسم سایت را نه چیز دیگه ای
حداقل مقداری روشن تر باشید تا دوستان اقدام به خرید کنند
وقتی هیچ اطلاعاتی از سایت و مقدار دقیق درآمد آن ندارند مگر عقلشون کم هست که بیان این میزان هزینه را به شما بدن ؟؟
شما که می فرماید ماهی 400 یا بیشتر درآمد دارید حداقل یک نمونه درامد ماه قبل و ... را بزارید که دوستان را خیال راحت انتخاب کنند
موفق باشید
دوست عزیز من اول گذاشتم بعد بهم توصیه شد که پاک کنم . من هم حذفش کردم . دوستانی که میخوام بهم پیغام خصوصی میدن . درخصوص درامد هم من نمیدونم چیکار باید کنم که ثابت بشه . خرید انلاین هست وقتی سایت خرید میکنن با لیبرتی رسیو هست براشون اتومات یوزر و پسوورد میره .از نظر اینکه ماهی 400 دلار درامد داره . شما یه سرچ توی گوگل کن و بنویس sale VP? حرف اخر که علامت سوال هست میدونی که ان هست و بعد سایت من را صفحه اول گوگل میبینی روی لینک Noodle .... کلیک کن همین سایت هست . من روزی حداقل 15 بازدید از سمت گوگل برام میاد . به نظر شما تو یکماه آیا 20 نفر از من خرید نمیکنن؟ بدون تبلیغ و هزینه از سمت خود گوگل ماهی 20 تا مشتری دارم که با توجه به قیمتهام که کمتر از 20 دلار نیست حداقل ماهی 400 دلار میشه که الان هر دلار لیبرتی را 1100 تومان میخرن . اگر شما فعال باشی و این کاره و بخوای تبلیغ هم بدی بهت قول میدم بالای 1 میلیون درامد داری . من بهتر از این نمیتونم سایتم را آنالیز کنم که درامدش چقدره . اگر این چند روز نفروشم ممکنه کلا منصرف بشم .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از dollar به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2011, 13:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dollar
دوست عزیز من اول گذاشتم بعد بهم توصیه شد که پاک کنم . من هم حذفش کردم . دوستانی که میخوام بهم پیغام خصوصی میدن . درخصوص درامد هم من نمیدونم چیکار باید کنم که ثابت بشه . خرید انلاین هست وقتی سایت خرید میکنن با لیبرتی رسیو هست براشون اتومات یوزر و پسوورد میره .از نظر اینکه ماهی 400 دلار درامد داره . شما یه سرچ توی گوگل کن و بنویس sale VP? حرف اخر که علامت سوال هست میدونی که ان هست و بعد سایت من را صفحه اول گوگل میبینی روی لینک Noodle .... کلیک کن همین سایت هست . من روزی حداقل 15 بازدید از سمت گوگل برام میاد . به نظر شما تو یکماه آیا 20 نفر از من خرید نمیکنن؟ بدون تبلیغ و هزینه از سمت خود گوگل ماهی 20 تا مشتری دارم که با توجه به قیمتهام که کمتر از 20 دلار نیست حداقل ماهی 400 دلار میشه که الان هر دلار لیبرتی را 1100 تومان میخرن . اگر شما فعال باشی و این کاره و بخوای تبلیغ هم بدی بهت قول میدم بالای 1 میلیون درامد داری . من بهتر از این نمیتونم سایتم را آنالیز کنم که درامدش چقدره . اگر این چند روز نفروشم ممکنه کلا منصرف بشم .
موفق باشید
پیدانکردم
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
March 17th, 2011, 13:14
عضو جدید
خب اگه میشه اطلاعات دقیق تر رو پ خ کنید ...
میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی :
آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
هاست ویندوز کلیه سرویس ها از leaseweb هلند میباشند.
بازگشت وجه تا 7 روز ...
پارسیان وب هاست
-