سلام
یه سوال دارم میشه به من بگید اینهایی که دامین میفروشن خودشون دامین رو از کجا میارن ؟ یعنی مثلا از جایی میخرن ؟ چجوری این کار رو میکنن؟ مرسی اگه جواب بدید
سلام
یه سوال دارم میشه به من بگید اینهایی که دامین میفروشن خودشون دامین رو از کجا میارن ؟ یعنی مثلا از جایی میخرن ؟ چجوری این کار رو میکنن؟ مرسی اگه جواب بدید
میتونی خودت بین دومین های آزاد بگردی ، یا بخری ~ بفروشی...
پروسه زیادی داره بهتره که به جای اینکه دنبال سرنخ رو بگیرید وقتتون رو روی کارخودتون متمرکز کنید و دنبال دردسرهای مختلف نباشید.
بهترین کار هم همینه که از بچه های اینجا که خبره اینکار هستند کمک بگیرید تا یک براتون ثبت کنند. خیلیها در اینجا هستند که کارشون فقط ثبت دامین هست و شناخته شده هستند.
پروسه ثبت یک دامنه شامل 3 رکن اصلی است :
1) ضابط جهانی مدیریت و واگذاری نام دامنه موسوم به ICANN
2) ثبت کننده ها ( Registrars ) تحت نظارت ICANN ( لیست این registrar ها را اینجا ببینید )
3) سرویس دهندگان دیگر ، دلالان (واسطه ها) و یا مشتریان نهایی که برای تهیه و ثبت دامنه به Registrar های فوق مراجعه میکنند .
و داستان ثبت یک دامنه ( از ابتدا تا انتها ) به صورت خلاصه به این صورت است که :
- سازمان ICANN به عنوان یک موسسه غیر انتفاعی آمریکایی مسئولیت ساماندهی دامنه ها در اینترنت را به عهده گرفته است ( این یکی از وظیفه های عمده این سازمان است ) و به صورت انحصاری این وظیفه را انجام میدهد .
ICANN برای انجام این مسئولیت اقدام به صدور مجوز به یک سری شرکت دیگر کرده تا یک فضای رقابتی برای سرویس دهی هرچه بهتر ایجاد شود . این شرکت ها تحت مجوز و نظارت ICANN قادر به ثبت دامنه ها هستند . این شرکت ها را در پروسه ثبت دامنه به عنوان Registrar ( ثبت کننده ) میشناسیم .
- در این سیستم مشتریان نهایی و کسانی که نیاز به ثبت دامنه دارند میبایست Registrar مناسب خود را انتخاب کنند و در این انتخاب مسائلی مثل توجه به اینکه آن ثبت کننده ، منطقه ای باشد ( در کشور مشتری باشد ) ، قیمت مناسبی داشته باشد و سرویس و پشتیبانی ایده عال مشتری را ارائه کند و یا اینکه از نظر تعداد مشتریان زیاد ، معتبر باشد در نظر گرفته میشود .
- در این سیستم سرویس دهندگان عمده راسا به عنوان یک Registrar یا به عنوان Resseler (نماینده فروش ) شرکت های ثبت کننده و یا حتی یک مشتری عادی اقدام به ثبت دامنه برای مشتریان خود میکنند .
واسه ثبت دامنه های آزاد آی آر میتونید از این لینک
دامنههای تازه آزاد شده – ایرنیک
استفاده کنید.
زندگی زیباست
ایران Registrar نداره!
زندگی زیباست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)