-
March 12th, 2011, 19:44
پاسخ : مشاوره کلی
[QUOTE=fazmide;215234]مشخصات سخت افزاری چی ؟[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
دروود بر شما
مهمترین بخش رم و پردازنده است و پس از آن اگر توانایی هزینه برای هارد های پرسرعت تر از SATA داشته باشید.
رم پایینترین میزان 2 گیگ می با شد و اگر سرور مجازی ،نسبت به مجازی سازی شده پردازنده متفاوت است.اما می توانید با هزینه ای 50-60 تومان هم یک سرور اختصاصی داشته باشید.
-
-
March 12th, 2011 19:44
# ADS
-
March 12th, 2011, 21:20
عضو جدید
مشکل 50 -60 تومن نیست . میخوام کسایی که بهترین تجربه رو دارن بگن که چه سخت افزار و کانفیگ و نرم افزارهایی لازمه که برای سایتی مثل من جواب ایده آل باشه .
-
-
March 12th, 2011, 21:23
دروود
هرچند من در برابر استادانی که در اینجا هستند،چیزی نمی دانم،اما با توجه به اندک دانسته های من،اینکه شما آپاچی را به گونه ای درست پیکربندی نمایید و همزمان دست کم 2 گیگ رم داشته باشید،بازخورد مناسبی را می گیرید.
-
-
March 12th, 2011, 21:26
عضو جدید
چه کسی و به چه هزینه ای این پیکربندی حرفه ای رو انجام میده ؟
-
-
March 12th, 2011, 21:30
عضو دائم
چه کسی و به چه هزینه ای این پیکربندی حرفه ای رو انجام میده ؟
قدیمی ترین رسانه عزیز داره مشاوره خیلی کلی میشه
حق مشاوره چقدره 
هزینه بهینه سازی و کانفیگ اولیه سرور بستگی به نیاز شما داره و اینکه چه کسی انجام بده یکی هست موارد مورد نیاز شما را با 40 هزار تومان انجام میده و دیگری 80 تومان و شاید هم بیشتر
در کل اگر میتونی هزینه کنی یک بار یک سرور اختصاصی با 3 تا 4 گیگ رم بگیر و خیال خودت را راحت کن و بعد بده برات بهینه سازی و .... انجام بدن
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2011, 21:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
warez-host.ir
قدیمی ترین رسانه عزیز داره مشاوره خیلی کلی میشه
حق مشاوره چقدره

هزینه بهینه سازی و کانفیگ اولیه سرور بستگی به نیاز شما داره و اینکه چه کسی انجام بده یکی هست موارد مورد نیاز شما را با 40 هزار تومان انجام میده و دیگری 80 تومان و شاید هم بیشتر
در کل اگر میتونی هزینه کنی یک بار یک سرور اختصاصی با 3 تا 4 گیگ رم بگیر و خیال خودت را راحت کن و بعد بده برات بهینه سازی و .... انجام بدن
موفق باشی
دوست عزیز ... هنوز به اون جوابی که بخواد آدمو تو تصمیم گیری کمک کنه نرسیدم =d> . همه حرف های کلی میگن و قیمت های خیلی متفاوت با هم . مثلا کسی پیشنهاد نداده از فلان دیتا سنتر استفاده کن و بده فلان شخص برات کانفیگ کنه
-
-
March 12th, 2011, 21:39
با دروود
من هم در مورد خرید یکبارگی سرور اختصاصی با ایشان هم رای هستم و نیز ،اگر می خواهید بر روی سرور مجازی این کار انجام شود،من پیشنهاد می کنم با جناب هادی فیضی با شناسه کاربری Deltagostar در همین تارنما تماس بگیرید و یا با جناب آرش تماس بگیرید.
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

نوشته اصلی توسط
fazmide
دوست عزیز ... هنوز به اون جوابی که بخواد آدمو تو تصمیم گیری کمک کنه نرسیدم =d> . همه حرف های کلی میگن و قیمت های خیلی متفاوت با هم . مثلا کسی پیشنهاد نداده از فلان دیتا سنتر استفاده کن و بده فلان شخص برات کانفیگ کنه

ببینید،شما اگر همه بازدیدتان از ایران است خوب بهتر است که سرور از مرکزی نزدیک به ایران و کشورهای اروپایی،و پیشنهاد من لیزوب تهیه شود.
و سپس کارهای پییشرفته تر همانند بهنیه سازی آپاچی و ...!
-
-
March 12th, 2011, 21:39
عضو دائم
همه حرف های کلی میگن و قیمت های خیلی متفاوت با هم
چرا حرفها کلی هست ؟؟
چون شما خودتون تاپیک زدید با عنوان مشاوره کلی
نمیشه که بیایم در مورد هر چیزی 2 ساعت توضیح بدیم و ...
هر تاپیک اصولاً به یک موضوع خاص باید بپردازه که پاسخ دهندگان بدونن به چی و به صورت تخصصی جواب بدن
مثلا کسی پیشنهاد نداده از فلان دیتا سنتر استفاده کن و بده فلان شخص برات کانفیگ کنه
انتخاب دیتاسنتر نسبت به نیاز شما و بودچه شما هست نه توصیه من
اگر بودچه زیادی دارید از لزوب بگیرید !!
می تونید هزینه هاش را متقبل بشید ؟؟
وگرنه باید اول هزینه ما دقیق مشخص بشه
نهایت بودجه خودتون را اعلام کنید
بعد نیاز سخت افزاری خودتون را دقیق بگید و ...
اینطوری میشه تخصصی تر در مورد موضوع بحث کرد
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2011, 22:17
-