-
March 12th, 2011, 18:17
کمک جهت انتخاب هاست نمایندگی
با سلام
من به مدت سه سال از سرویس آریا هاست استفاده کردم و انصافا هم تا به حال راضی بودم. مدت یک سال و نیم هم هست که از سرویس نمایندگی استفاده میکنم. متاسفانه در چند وقت اخیر مدام دو سه تا از سایت های پر بازدید من به دلیل استفاده بیش از حد از منابع سرور ساسپند میشن و طبق گفته مدیران هاست سرور اشتراکی جوابگوی این سایت ها نیست. این جواب ایمیل ادمین سرور هست
" متاسفانه چون امکانات روی سرور به صورت اشتراکی هست امکان تخصیص بیش از حد فراهم نیست و اینکه با وجود ارتقای برخی مشخصات سخت افزاری اکانتهای شما تمامی منابع سی پی رو در اختیار می گیرد . برای این موارد تنها گزینه استفاده از سرور اختصاصی جداگانه می باشد چون قطعا سرور مجازی وی پی اس هم پاسخگوی نیاز شما نخواهد بود "
هزینه سرور اختصاصی بسیار بالا هست و من نمیتونم پرداخت کنم. از نظر حجمی سه گیگ کفاف همه اکانتهای من رو میده ولی به دلیل اینکه دو تا از سایت های پر بازدید من مووبل تایپ است و بسیاری از تگ ها و بخش های مختلف سایت cgi است نیز زیادی به پردازش بالا دارن. شما چی زو پیشنهاد میکنید ؟ از کجا سرویس بگیرم که از نظر سخت افزاری مشکلی برام پیش نیاد ؟
-
-
March 12th, 2011 18:17
# ADS
-
March 12th, 2011, 18:25
پاسخ : کمک جهت انتخاب هاست نمایندگی
با دروود
شما می توانید از میزبانی های ویژه دانلود استافده نمایید و یا با هزینه ای 40-50 هزار تومانی یک سرور مجازی را بگیرید.
-
تعداد تشکر ها ازsaeed25 به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2011, 18:28

نوشته اصلی توسط
saeed25
با دروود
شما می توانید از میزبانی های ویژه دانلود استافده نمایید و یا با هزینه ای 40-50 هزار تومانی یک سرور مجازی را بگیرید.
ممنون
ولی مدیر هاست گفت وی پی اس هم جوابگوی نیاز سایت های من نیست. مشکل سایت های من کوئری های زیاد به دلیلی بازدید بالا ( خصوصا cgi ) که پردازش زیای میطلبه هست
-
-
March 12th, 2011, 19:20
میزان مصرف منابع رو مدیر سرورتون بپرسید...
سیستم مدیریت محتوای سایتتون چیست؟
-
-
March 12th, 2011, 19:22

نوشته اصلی توسط
itjavani
میزان مصرف منابع رو مدیر سرورتون بپرسید...
سیستم مدیریت محتوای سایتتون چیست؟
دقیق نگفتن ولی ظاهرا بیشتر منابع سرور رو من دارم مصرف میکنم!
مووبل تایپ و وردپرس
-
-
March 12th, 2011, 19:29
عضو دائم
-
-
March 12th, 2011, 19:34

نوشته اصلی توسط
karshenasi
دقیق نگفتن ولی ظاهرا بیشتر منابع سرور رو من دارم مصرف میکنم!
مووبل تایپ و وردپرس
اگر بازدیدتون بالاست که واقعا حق دارند چون هر دو سیستم روی بازدید بالا فشار زیادی روی سرور میارن! وردپرستون رو میشه اپتیمایز کرد...ولی مویبل تایپ من اطلاعی ندارم!
میزان مصرف منابع سرورتونو و میزان واقعی آمار وب سایتتون رو ارائه کنید تا ببینیم وی پی اس جوابگو خواهد بود یا سرور اختصاصی یا شاید هاستینگ با منابع قوی تر؟!
-
-
March 12th, 2011, 19:48

نوشته اصلی توسط
itjavani
اگر بازدیدتون بالاست که واقعا حق دارند چون هر دو سیستم روی بازدید بالا فشار زیادی روی سرور میارن! وردپرستون رو میشه اپتیمایز کرد...ولی مویبل تایپ من اطلاعی ندارم!
میزان مصرف منابع سرورتونو و میزان واقعی آمار وب سایتتون رو ارائه کنید تا ببینیم وی پی اس جوابگو خواهد بود یا سرور اختصاصی یا شاید هاستینگ با منابع قوی تر؟!
وردپرس در برابر سرچ و تگ های مووبل تایپ که پرل هست هیچه!
حالا شما حساب کنید بازدید و تعداد درخواست ها به سرور بالا بره. چندین بار سرور دان شد!
سایت ها اینا هستن
مرجع دانلود کتاب الکترونیکی
مرکز دانلود پروژه ، تحقیق ، جزوه و مقالات دانشجویی
» کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر «
بقیه سایت ها مصرفی ندارن
-
-
March 12th, 2011, 19:52

نوشته اصلی توسط
karshenasi
دروود
شما می توانید با این میزان بازدید یک سرور اختصاصی خودتان تهیه بفرمایید و با اندیشه ای آسوده به کارتان ادامه بدهید ضمن آنکه می توانید هزینه های آن را با گرفتن آگیه های بازرگانی پرداخت نمایید.
-
-
March 12th, 2011, 20:07
عضو دائم
تهیه ی سرور اختصاصی هزینه بر هست و علاوه بر هزینه ی تهیه سرویس ، شما باید پول لایسنس کنترل پنل و مدیریت سرور رو هم بپردازید.
اگه سایت ، درآمد خوبی داره می ارزه وگرنه ... .
بعضی سایت ها ، سرویس مخصوص سایت های پربازدید دارند. مثل بایت هاست.
Business Hosting
باهاشون مکاتبه کنید. شاید بدردتون خورد...
-