-
July 28th, 2009, 12:55
پاسخ : تجربیات شخصی در مورد دیتا سنتر giga-international آلمان

نوشته اصلی توسط
mozafary
در این مورد نظر من این هست که در صورتی که مشکل اتصال به شبکه در سروری که سرعت کم داره وجود نداشته بشاه (اعم از مشکل سخت افزاری و نرم افزاری)،احتمال داره اون سرور در بخشی از دیتاستنر واقع شده با توجه به همسایگانش این مشکل پیش اومده!
بطور مثال حالتی رو در نظر بگیرید که این سرور در یک سوییچ با چند سرور دیگه که بصورت مداوم از حداکثر پهنای باند موجود استفاده میکنند،اینکار بصورت مستقیم برروی سرعت دسترسی سرور مورد نظر تاثیر خواهد داشت.
این فقط یه نظر هست که میتونه با روشن شدن تجهیزات مورد استفاده در دیتاسنتر رد یا تایید بشه

سلام
آیا از بین دوستان کسی این اشکال را به خود دیتا سنتر اعلام کرده است
-
-
July 28th, 2009 12:55
# ADS
-
July 28th, 2009, 13:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nikan
سلام
آیا از بین دوستان کسی این اشکال را به خود دیتا سنتر اعلام کرده است
ایمیل زدیم هنور جوابی دریافت نکردیم !
اما بله سرور ها Down شده بودند البته من در ان لحظه پشت سیستم نبودم تا 6 صبح که بیدار بودم سرور ها Up بودند تا خوابیدم ساعت 7 صبح down شده بودند !
-
-
July 28th, 2009, 13:45
دوستان گرامی . سلام . شما اگر به میل های گیگا توجه میکردین متوجه میشدین .
البته ....
کد PHP:
Dear ladies and gentlemen,
We would like to inform you that on Tuesday, the 28th of July 2009, between 04:00 and 06:00 GMT+1, there will be an emergency maintenance for a central router of our carrier. During the last maintenance on the 16th of July another serious malfunction has been detected. Thus, the exchange of the router chassis has become necessary. This may lead to an offtime of your server during the mentioned period.
We kindly ask for your understanding in this matter.
Of course, this only affects the Internet connection to your server, the server itself will stay powered on, it will run continuously and NO data will be lost. There\'s no action required from your side.
Should you have any questions, please don\'t hesitate to contact our support department.
Best Regards,
Giga-International Technical Department
-
تعداد تشکر ها ازhamekareh به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2009, 14:40
عضو دائم
-
-
July 28th, 2009, 14:44

نوشته اصلی توسط
is24.ir
نمیدونم . مگه قبلا هم تغییر داده بودن ؟
-
-
July 28th, 2009, 14:52
عضو دائم
چند ماه پیش هم مکان دیتاسنترشون رو برده بودن به مونیخ و سرور ها تعطیل شده بودند ...
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
July 28th, 2009, 15:23

نوشته اصلی توسط
is24.ir
چند ماه پیش هم مکان دیتاسنترشون رو برده بودن به مونیخ و سرور ها تعطیل شده بودند ...
من ایمیل زدم ببینم قضیه از چه قراره ..
-
-
July 28th, 2009, 17:01

نوشته اصلی توسط
hamekareh
دوستان گرامی . سلام . شما اگر به میل های گیگا توجه میکردین متوجه میشدین .
البته ....
کد PHP:
dear ladies and gentlemen,
we would like to inform you that on tuesday, the 28th of july 2009, between 04:00 and 06:00 gmt+1, there will be an emergency maintenance for a central router of our carrier. During the last maintenance on the 16th of july another serious malfunction has been detected. Thus, the exchange of the router chassis has become necessary. This may lead to an offtime of your server during the mentioned period.
We kindly ask for your understanding in this matter.
Of course, this only affects the internet connection to your server, the server itself will stay powered on, it will run continuously and no data will be lost. There\'s no action required from your side.
Should you have any questions, please don\'t hesitate to contact our support department.
Best regards,
giga-international technical department
درسته ...
باید چک میکردیم ....
اما نمیدونم چطور ......
-
-
July 28th, 2009, 17:03

نوشته اصلی توسط
hamekareh
من ایمیل زدم ببینم قضیه از چه قراره ..
با سلام خدمت دوستان.
طی ایمیلی که من به گیگا زده بودم ؛ آنها جواب را در یک صفحه کامل دادند 
مدیریت گیگا سنتر گفت > این داون تایم امروز صبح به دلیل خرابی یکی از روتر ها در دیتاسنتر بوده است و از چند روز پیش آن را زیر نظر داشتند و دیدند اگر که همینجوری ولش کنند باعث داونتایم های زیادی میشد . که به همین دلیل امروز صبح به مدت دو ساعت از شبکه قطع بود ..
-
-
July 28th, 2009, 17:06

نوشته اصلی توسط
pizoul
درسته ...
باید چک میکردیم ....
اما نمیدونم چطور ......

چیو چطور چک میکردی ؟
این ایمیل رو حدود 5 روزه که برا من فرستاده بودن .. .
-