سلام..

1- اون لينكي كه دادم فرضي بود..!!!

2- دوست عزيز بنده سي پنل دارم يعني هاست دارم از يه شركت ..! و از يه شركت ديگه هم سرور مجازي ويندوز داريم.! حالا ميخوام براي قسمت دانلود سايت كه فايل هارو اپلود ميكنيم ، از سرور مجازي استفاده كنيم. و ميخوايم كاري كنيم كه سرور مجازي ست بشه با ساب دامين ما.. يعني فرض كنيد اين ادرس سايت ماست: Google كه روي هاست هستش و ما ميخوايم براي قسمت دانلود ها از ادرس زير استفاده كنيم: Google Pack كه فايل ها رو توي اين زير دامنه اپلود كنيم كه اين زير دانمنه هم متصل بشه به سرور مجازي.. بابا مثل همه سايت هاي دانلود و... ديگه.. اين يه چيز عمومي كه سالهاست همه دارن ازش استفاده ميكنن الان ميهن دانلود ادرسش اينه: دانلود رايگان نرم افزار ولي وقتي ميخواي فايل رو دانلود كني ميبيني لينك فايل ها اينه براي مثال: dl.mihandownload.com/nero.exe تاكيد ميكنم اين لينك ها فرضي و براي مثال هستن..

حالا يكي ميگه كه برو ريدايركت كن.. من نميخوام از توي سي پنل ريدايركت كنم..!! ميخوام از توي خود سرور مجازي ، با DNS SERVER اين كار رو انجام بدم..!! حالا كسي ميتونه من رو راهنمائي كنه..!

از توي خود سي پنل ميتونم ريدايركت كنم زير دامنه رو .. ولي عرض كردم اين كار رو درست نميدونم .. فقط راهي بهم بگيد كه بتونم از توي DNS SERVER توي سرور مجازي اين كار رو انجام بدم..!

درضمن من DNS SERVER رو روي سرور مجاري نصب كرده ام.. توي اين تاپيك گفتن: http://www.webhostingtalk.ir/f56/14038/index2.html