-
March 9th, 2011, 16:19
عضو انجمن
ابهام در مورد whmcs
سلام
اخرش مدير سرور برام whcms را نصب كردم. اما برام سوال پيش اومد كه سايت بايد اين جوري باشه؟
iranianboy.co.tv/whmcs
من فكر مي كردم خودش قالب داره و مثل سايت amolhost.com ميشه؟
ميشه يه كم توضيح بديد يا لينك بديد كه چطوري بايد شبيه سايت هاي هاستينگ ديگه مثلا امل هاست، whmcs را اماده كرد.
-
-
March 9th, 2011 16:19
# ADS
-
March 9th, 2011, 16:35
عضو جدید
پاسخ : ابهام در مورد whmcs
شما باید قالب فارسی و زبان فارسی رو نصب کنید....!
Speed: 1000mbit/s Full duplex
[LEFT] Uptime : %99.9
ID YAHOO: KAJOOSH
-
-
March 9th, 2011, 17:52

نوشته اصلی توسط
soheilsan
سلام
اخرش مدير سرور برام whcms را نصب كردم. اما برام سوال پيش اومد كه سايت بايد اين جوري باشه؟
iranianboy.co.tv/whmcs
من فكر مي كردم خودش قالب داره و مثل سايت amolhost.com ميشه؟
ميشه يه كم توضيح بديد يا لينك بديد كه چطوري بايد شبيه سايت هاي هاستينگ ديگه مثلا امل هاست، whmcs را اماده كرد.
با سلام خدمت شما
سایت های زیادی هستند که قالب گذاشتن برای دانلود از گوگل میتونید پیدا کنید ، یکی از این سایت ها: ایران آشیانه- پایگاه جامع وبمستران ایرانی
برای فارسی ساز هم بستگی به ورژن WHMCS شما داره که از توی گوگل میتونید به راحتی پیدا کنید Google
-
-
March 9th, 2011, 18:20
عضو دائم
از قالب خود whmcs استفاده کنید نه باگ داره نه مشکل
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
March 9th, 2011, 18:36

نوشته اصلی توسط
nimafire
از قالب خود whmcs استفاده کنید نه باگ داره نه مشکل
تایید میشه!
- پارسی ساز + استایل با فونت Tahoma مناسب زبون پارسی http://www.up.iranblog.com/images/hv...l3cb2fhtmz.zip
-
-
March 9th, 2011, 20:52
عضو انجمن
اگر هم نتونستی برات انجام می دم .
rasool.safari1375@yahoo.com
-
-
March 10th, 2011, 20:12
عضو انجمن
سلام دوستان
ممنون از كمك هاتون.
من قالب فارس يو زبان فارسي رو نصب كردم. ولي باز هم مشكل هم حل نشد.
سايت اين شكلي شد:
novin server - برگه نخست
يه جوريه. مي خواهم يه جورايي شبيه سايت آمل هاست باشه. يعني سايت عادي باشه فقط وقتي كاربرد plan خودشو انتخاب كرد براي بقيه كار ها وارد whmcs بشه؟
اميد وارم متوجه منظورم شده باشيد.
-
-
March 10th, 2011, 20:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheilsan
سلام دوستان
ممنون از كمك هاتون.
سايت اين شكلي شد:
novin server - برگه نخست
يه جوريه. مي خواهم يه جورايي شبيه سايت آمل هاست باشه. يعني سايت عادي باشه فقط وقتي كاربرد plan خودشو انتخاب كرد براي بقيه كار ها وارد whmcs بشه؟
دوست عزیز باید یا از قالب Html و یا از یک cms استفاده کنید تا صفحه های دلخواه خودتون اضافه کنید و قالب هردو با whmcs یکسان باشه تا چیزی که تمایل دارید در بیارید.
خود Whmcs امکان اضافه کردن صفحه و مدیریت صفحه نداره ولی میشه با ایجاد صفحه های php مرتبط صفحه هارو دراورد که چون به صورت استاتیک هست برای تغییراتش کمی مشکل پیدا می کنید.
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

نوشته اصلی توسط
soheilsan
سلام دوستان
ممنون از كمك هاتون.
سايت اين شكلي شد:
novin server - برگه نخست
دوست عزیز باید یا از قالب Html و یا از یک cms استفاده کنید تا صفحه های دلخواه خودتون اضافه کنید و قالب هردو با whmcs یکسان باشه تا چیزی که تمایل دارید در بیارید.
خود Whmcs امکان اضافه کردن صفحه و مدیریت صفحه نداره ولی میشه با ایجاد صفحه های php مرتبط صفحه هارو دراورد که چون به صورت استاتیک هست برای تغییراتش کمی مشکل پیدا می کنید.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
-
March 10th, 2011, 21:55
عضو انجمن
خوب بهتر شد.
من از جوملا استفاده مي كنم. چطوري بايد whmcsرا به جوملا متصل كرد؟ در اين باره اگر محبت كنيد توضيح دهيد يا لينك بدهيد خيلي ممنون ميشم.
-
-
March 10th, 2011, 22:13
-