سلام

سرویس خوب خوب گرونه این یک واقعیت هست و اونایی که کیفیت براشون زیاد مهم نیست به قیمت فقط فکر می کنند.
در مورد ایرانی بودن هم بله تاثیر داره و متاسفانه وقتی می بینن شما ایرانی هستید یه جوری سرویس رو مختل می کنن.
از دوستان اگه کسی خواست من می توانم براش هر نوع سرویسی را بگیرم و با هویت خودم تو ارمنستان خرید می کنیم و تا الان هم برای هر کسی خرید کردم مشکلی نداشته. از iweb, vebnest و خیلی موارد دیگه.
دوستی گفتند vebnest خوب نیست و کلاه برداره شاید به خاطر ایرانی بودن ایشان اینطوری بوده ما برای یکی از دوستان سرویس گرفتیم ازش چندین بار هم به خاطر یوزیج بالای سی پی یو ساسپند شدن و خودشون هم قبول داشتند که مشکل دارن چون تو هاست قبلی هم میگفتند اینطوری بوده ولی وقتی به vebnest می گفتم چیکار کنیم باز میکرد سرویس رو و واقعا پشتیبانی 24 ساعته دادن به ما و بعداز پنج بار ساسپند شدن گفتند سرویس رو باز نمی کنیم و ما یه وی پی اس دادیم از سرویس های خودمون به این شخص و vebnest بک آپ رو باز کردن که بر داریم و واقعا حمایت کردند ما رو.
اگه کسی خواست براش سرویس خوب می تونم ارائه کنیم چه از سرورها و هسات های خودمون و چه از جای دیگه و قیمت محاسبه دلار رو هم خوب حساب می کنیم و مبالغ رو همبه وسیله کارتهای شتاب می تونه به ما پرداخت کنه.