سلام همه دوستان اول معذرت مي خوام اگه بد جايي دارم تاپيم مي زنم
من يه سوال داشتم كه ssl چيه و چه ربطي به في تر شدن يا نشدن داره
( اخه من شنيدم با اين روش امنيت بالا ميره و ميشه في لتر ينگ رو دور زد؟
ممنون از همه دوستان
سلام همه دوستان اول معذرت مي خوام اگه بد جايي دارم تاپيم مي زنم
من يه سوال داشتم كه ssl چيه و چه ربطي به في تر شدن يا نشدن داره
( اخه من شنيدم با اين روش امنيت بالا ميره و ميشه في لتر ينگ رو دور زد؟
ممنون از همه دوستان
باسلام
ssl وظیفه رمز گذاری اطلاعاتی که بین سرور و کاربر رد و بدل میشه رو به عهده داره(بالا بردن امنیت).
برای همین وقتی سایت فیل-تر میشه ssl بعضیها نصب میکنن و سیستم فیل-ترینگ نمیتونه اطلاعاتی که میاد ازش رد میشه رو بخونه و برای مدتی(معلوم نیست چقدر) سایت باز هست. ولی اگر آی پی (برای نصب ssl نیاز به آی پی اختصاصی دارید) فیل-تر کنند باید آی پی را عوض کنید.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
اینایی که بانکها استفاده میکنن(بانکهای خصوصی) اکثر یه دفتر ثبت شده تو دبی یا شهری دیگه امارات دارند. برای اینکه مشکل ندارند(ولی اونا هم نمیتونن EV SSL بگیرن)
بقیه بانکها دولتی مثل بانک ملی که اگه دقت کنید پیام تایید میاد!که این بانکها از یه شرکت اسپانیایی سرویس گرفتن اونم یه روز ویرش میگیره میبنده یه روز باز میکنه!
![]()
مرسي از همه دوستان
ولي من هنوز درست متوجه نشدم كه چه طوري ميشه با اين روش از في ترينگ رد شد..
يعني ميشه با اين روش نذاشت كه يه سايت فيل تر نشه؟
ف. ل. ت. ر که می شه اما به سختی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)