شبکه های عصبی و هوش مصنوعی دنیای بسیار جالبی دارن ...
یکی از راههای برنامه نویسی چنین سیستمی اینه که به مرور به هوش سیستم شما اضافه بشه و با هربار بازی کردن دیتاهایی رو چه درست و چه غلط یاد بگیره و در دیتابیس خود ذخیره کنه تا عملکرد بازی خیلی طبیعی در بیاد(یعنی امکان اشتباه توسط رایانه وجود داشته باشه ). البته برنامه نویسی های شیءگرا مثل پی اچ پی گزینه خوبی برای اینکار نیستند و بیشتر در برنامه نویسی دسکتاپ از زبان هایی مثل پرولوگ استفاده می کنند...
راه دیگه اینه که نرم افزار تمام حالات رو در نظر بگیره که اصلاً روش خوبی نیست! چون هر کسی با کامپیوتر بازی کنه 99.99 درصد میبازه :ی
پ.ن :حدود چند سال پیش یه نرم افزار برای کاسیو با در نظر گرفتن فرایندهای هوش مصنوعی نوشته بودم که برای آنالیز سازه استفاده میشد و به نحوی هوش مصنوعی رو با ابتکار خودم برای نرم افزارم درست کرده بودم تا از هر محاسباتی که انجام میده داده هایی رو در متغیرهایی تولید کنه و اونا رو ذخیره کنه و هربار که نرم افزار اجرا میشه مقادیر دیتاهای متغیرها رو کنترل کنه و از اونا جهت مقایسه و انتخاب استفاده کنه... این نرم افزار (نسخه ماشین حساب کاسیو کلاس پد ) رو خیلیا ازم گرفتن و برای امتحان سازه های فولادی بردن سر امتحان که همشون از دم بیچاره شدن!![]()