سلام ما یه سایتی داریم خلاصه توسط کارگزار بسته شد رفتم دنبال کاراش یه فرم دادن باید پر کنم براشون بفرستم براتون پیوست میکنم ببنیدمن دیدم کرک پرم ریخت
![]()
سلام ما یه سایتی داریم خلاصه توسط کارگزار بسته شد رفتم دنبال کاراش یه فرم دادن باید پر کنم براشون بفرستم براتون پیوست میکنم ببنیدمن دیدم کرک پرم ریخت
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
امیر جان خوندم چیز خاصی نداشت که کرک و پرت ریخت!اگه با این کرک و پرت ریخت پس بزار یه سری نامه بهت نشون بدم که پوست تنت هم کنده بشه
![]()
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
تو عزیز دل منی دل انگیز اگر ساماندهی دست باله مارو نبسته بود! منم U.K بودم میشستم میگفتم *** ایناخبر نداری دارم یه سناریو مینویسم بگیرنم برگشتم با خداست
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
کاربران لج کردم دارن توی آلبوم عکساشون عکس های rihanaو... میزارناین یعنی خدافظ
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
tinyup هنوز پر پر؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
این که چیزی نیست بابا از اینا در روز ما 100 تا واسه ارشاد و......... پر میکنیم![]()
از اینا ما هم زیاد پر کردیم نترس مثل مرد برو جلو
الان هر روز برای فروممون پیام میاد این تاپیک پاک کن اونو حذف کن کلا چیزی برامون نمونده :| قراره فقط دیگه لوگوی سایت باشه بخش هارو ببندیم
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
مصطفی چمران
عجب !
من فکر کردم داخل این فرم چی هست !
عزیزم برای ثبت نام در ساماندهی که فراتر از این حرف ها اطلاعات میگیرن و متعهد هم میشی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)