نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: خدمات مهر هاست چطوره ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Desperados آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    138
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    195 پست

پیش فرض پاسخ : خدمات مهر هاست چطوره ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط GameIran نمایش پست ها
    برادر من اولا فقط 3 دقیقه نبود -- در ضمن در روز نه یک بار بلکه چندین بار در ساعت های مختلف داون شده
    اگر شما حق هستی پس تمامی تیکت هایی که ارسال کردم رو اینجا بنویسید در ضمن مدرکی مبنی بر بسته بودن پرت ارسال نکردین .
    شما وقتی 3 دقیقه دان شده و با این لحن تیکت زدید چرا بقیه موارد را گزارش نکردید ؟ و چرا در تیکت ذکر نکردید الان ذکر می کنید ؟ جمع این مواردی که فرمودید در این 20 روز بیشتر از 1 ساعت شده ؟
    ما مگر به شما نگفتیم هر موقع دان داشتید لینک Host-Tracker بدید از وضعیت سرور همراه آموزش برای اینکار تا قابل بررسی باشد ؟ وقتی گزارش گیر و مانیتور سرور دان تایمی از سرور ثبت نکرده ما چطور قبول کنیم بدون هیچ مدرکی که می فرمایید هاست شما دان هست ؟

این هم تیکت های قبلی شما :

عنوان تیکت : عدم رضایت از سرویس هاستینگ شما !!!

متن تیکت :

بنده در مقایسه با هاست های دیگر شرکت شما رو از هر نظر خوب می دونم ولی از بابت کیفیت هاتینگ شما عدم رضایت دارم .
    اکثرا شب ها ساعت 4 یا 5 صبح برای 20 ثانیه سایت بالا نمی یاد و سرعت پایین تری داره . چون نزدیک 10 تا هست رو تست کردم از سرعت هاستینگ شما راضی نیستم . آیا سرور داخل ایران دارید ؟؟
    خوب اینجا هم فرمودید چون 20 ثانیه سایت شما دان شده به قول شما ناراضی هستید که در این مورد قبلاً توضیح دادم در پست قبل قضاوت بر عهده کاربران که 20 ثانیه دلیل عدم رضایت از هاست اشتراکی با آپتایم 99.8 یا 99.9 می تواند باشد یا خیر ؟

هر کسی حتی با ریسلر هم کار کرده باشه متوجه این موضوع هست که حتی زمانی که در سرور های اشتراکی اکانت جدید ایجاد میشه ممکنه بین 15-20 ثانیه ایجاد مجدد فایل httpd.conf و به روز رسانیش و سپس ریستارت Apache زمان ببره.

اگر مورد دیگری مد نظر هست بفرمایید.
    ویرایش توسط Desperados : March 4th, 2011 در ساعت 21:37

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)