من جواب این کاربر گرامی را همین جا میدهم البته ایشون متاسفانه زیاد درست صحبت نمی کنند طبق تیکت هایی که خودشنا هم کپی کردند ولی خوب ما پاسخگوی ایشون هم هستیم
ایشون کلاً 2 تیکت ایجاد کردند از دومی شروع میکنم
ایشون فرموند به دلیل اینکه 3 دقیقه هاست ایشون دان شده هاست ما مزخرف هست و ایشون کاملاً ناراضی هستند و باید هزینه ایشان رو پس بدیمتقریبا 5 دقیقه پیش یعنی ساعت دقیق 1:02 بامداد روز جمعه به تاریخ 13-12-89 سایت بنده به مدت 3 دقیقه پایین اومد دیقه هر چقدر هم از پشت کوه اومده باشیم میدونیم نت چیه سرور چیه تشکیلات چیه کلا به چه دردی می خوره و در آخر سرور رو هر روز به قول شما ریست می کنید یا هر مسئله دیگه . البته عذر می خوام این رو میگم , بنده از هاست واقعا مزخرف شما ناراضی 100 % هستم
که جواب ما به ایشون به این صورت هست :
فرمودند که اینجا چند نفر گفتند سرعت پایین هست که مشخص شد یک نفر خود ایشون هست الان ! جناب cyber هم تا کنون اطلاعاتی ارسال نکردند که پس از ارسال مشخص خواهد شد مشتری ما هستند و مشکل دارند یا خیر.سلام
تضمین آپتایم هاست اشتراکی 99.8 الی 99.9 هست
یعنی ممکن هست در ماه 1-2 ساعت دان تایم داشته باشید
همچنین طبق قوانین بازگشت وجه تنها در 7 روز اول ممکن هست
قوانین را مشاهده کنید :
شرایط و قوانین استفاده از سرویس ها - مهر هاست | هاست لینوکس | هاست ویندوز | هاست وارز | سرور اختصاصی | سرور مجازی | طراحی وب
این هم نحوه حرف زدن ایشون در جواب به ما
که ما الان مشخص نیست بعد از حدود 20 روز استفاده ایشون از سرور باید به دلیل 3 دقیقه دان تایم مانی بک کنیم یا نحوه صحبت کردن زیبای این شخص ؟دیگه چه بهانه ای داری عمو ؟؟
یک کلام پول ما رو پس میدید یا نه ؟
به هر حال قضاوت بر عهده دوستان
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
دوستانی که با ما کار کردن می تونند شهادت بدن ما اگر مشکلی داشته باشیم حتی 6 ماه هم گذشته باشه از سرویس و کاربر واقعاً به دلیل مشکلی نتواند استفاده کند هزینه را برگشت میدهیم و در قید و بند این موضوع نیستیم. ولی این چنین موارد غیر منطقی مانند 3 دقیقه دان تایم اون هم با این طرز حرف زدن راستش زیاد تمایلی به همکاری خارج از وظایف و قوانین نداریم و درخدمت ایشون خواهیم بود هر مشکلی هم داشتند درخواست پشتیبانی ارسال کنند و با رعایت ادب مشکل را مطرح کنند حتماً پیگیری میشه.