-
March 3rd, 2011, 10:33
پاسخ : مشکل با پلسک ده

نوشته اصلی توسط
karait
متاسفانه نسخه 10 پلسک افتضاح شده و کلا از ارتقا نسخه 9 به 10 پشیمان شدم.
شما در قسمت تعریف سرور در whmcs زمانیکه بروی plesk کلیک می کنید بصورت خودکار وارد کنترل پنل می شوید ؟ و همچنین در هنگام ساخت product نوع Plesk10 انتخاب می کنید ؟
موافقم شدید.
-
تعداد تشکر ها از mdt به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2011 10:33
# ADS
-
March 3rd, 2011, 19:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mdt
موافقم شدید.
از ابراز نظر شما خیلی ممنون هستم دوست عزیز ولی اگر می تونید یک راهکار عملی ارائه بدید
-
-
March 3rd, 2011, 19:36
سلام.
شرکت Parallels همیشه در هنگام ارائه ورژن جدید این اخطار رو میده که تا زیر مجوعه 2 منتشر نشده، شرکت هایی که در حال فعالیت به صورت حرفه ای هستند بهتر هست پنل رو ارتقا ندند.
در حال حاظر ارتقا به Plesk 10 تنها یک اشتباه فاهش هست و میتونه منجر به از بین رفتن اعتبار شما و فرار مشتری ها بشه.
اتصال این پنل به WHMCS کماکان امکان پذیر نیست چون API های این ورژن هنوز به صورت کامل آماده deployment نیستند.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2011, 20:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
شرکت Parallels همیشه در هنگام ارائه ورژن جدید این اخطار رو میده که تا زیر مجوعه 2 منتشر نشده، شرکت هایی که در حال فعالیت به صورت حرفه ای هستند بهتر هست پنل رو ارتقا ندند.
در حال حاظر ارتقا به Plesk 10 تنها یک اشتباه فاهش هست و میتونه منجر به از بین رفتن اعتبار شما و فرار مشتری ها بشه.
اتصال این پنل به WHMCS کماکان امکان پذیر نیست چون API های این ورژن هنوز به صورت کامل آماده deployment نیستند.
با تشکر.
سلام
از راهنمایی شما خیلی ممنون
من اپگرید نکردم یک سرور گرفتم و روش پلسک ده رو نصب کردم خدا رو شکر هنوز هم برای فروش نگذاشتم و مشتری ندارم
من تا اتوماسیونش درست نشه اصلا شروع به فروش نمی کنم
پ.ن فاهش = فاحش
-
-
June 2nd, 2011, 12:33
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو دارم . شما به چه شکل دامین دستی پارک می کنید ؟ اگه امکان داره توضیح کاملی بدید
با تشکر
-
-
June 6th, 2011, 10:25
البته مشکلی در ارتباط بین پلسک 10 و whmcs نسخه 4.4.1 که امتحان کردم نیست. در قسمت تعریف سرویسها ماژول بنام plesk10 وجود دارد.
rizux شما می خواهید domain alias ایجاد کنید ؟
-