سلام،
من به عنوان یکی از دوستان صمیمی یکی از مسئولیت این شرکت، با این شرکت مدتی کار کردم و اصلا راضی نبودم، با اینکه حتی نیازی نبود از تیکت استفاده کنم و به طور مستقیم دسترسی به مسئولین شرکت داشتم.
ما یک vps از این دوستان گرفته بودیم. مشکلات زیادی در ابتدا وجود داشت که به تدریج برطرف می شد، ولی تصمیم ناگهانی شان برای خاموش کردن سرور نقطه عطف همه چیز بود. ابتدا به طور دوستانه گفتیم چرا این کار را می کنید، گفتند که می خواهیم ارتقا بدهیم! گفتیم خب حالا شما که می خواهید این کار را انجام بدهید، vps را خودتان به طور کامل به سرور دیگری منتقل کنید. فرمودند نمی توانیم (که البته همه می دانید منتقل کردن وی پی اس از یک سرور به سرور دیگر کار ساده ای است!) بالاخره متوجه شدیم رفاقت کارگر نیست و تهدیدشان کردیم که اگر تا آخر مدت قرارداد سرویس ندهند از آنها به مراجع قانونی شکایت خواهیم کرد، که مجبور شدند تا آخر مدت قرارداد خدمات دهند.
حالا شما تصور کنید منتقل کردن دستی یک وب سرور ویندوز با پنجاه تا وب سایت فعال با کنترل پنل پلسک چقدر کار می برد (اگر ایده ای ندارید، تقریبا دو هفته تنظیم کردن سرور اختصاصی جدید ما و انتقال وب سایت ها به آن طول کشید، چون کل انتقال دستی انجام شد و پارس پک خم هم به ابرو نیاورد !!!)
من توصیه نمی کنم سرویس از ایشان بگیرید. این مطالب را البته اگر گوگل تولبار دارید، در حاشیه وب سایت ایشان می توانید ببینید.

پ.ن: دوست صمیمی ما در آن شرکت پس از این جریانات از این شرکت خارج شد.