-
March 1st, 2011, 10:08
Down بودن یک هفته ایی سرور
سلام و خسته نباشید ما از طریق یکی از دوستان از همین فروم اقدام به اجاره یک سرور اختصاصی در یکی از دیتاسنتر های آمریکایی کردیم اما الان حدود یک هفته است که سرور داون هست و ما به اطلاعات دسترسی نداریم .
دوستان و اساتید یک راه چاره برای ما پیشنهاد بدن دیتاسنتر تلفن هاشو جواب نمیده و کسی هم که سرور رو برای ما گرفته در حال پیگیری هست
حالا ما چکار کنیم آیا می تونیم از دست دیتاسنتر شکایت کنیم ما مشتریامون رو از دست دادیم و به اطاعات هارد روی سرور شدیدا نیاز داریم لطفا راهنمایی کنید
-
-
March 1st, 2011 10:08
# ADS
-
March 1st, 2011, 10:14
عضو جدید
پاسخ : Down بودن یک هفته ایی سرور
-
-
March 1st, 2011, 10:30
-
-
March 1st, 2011, 11:15
فکر می کنم این دوست ما اینجا colo داشته باشند
Seattle Colocation & Web Server Hosting at Coloinseattle's Data Centers
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
البته قابل ذکر است که دوست ما در حال پیگیری مورد هستند و تا بحال بخوبی پشتیبانی کرده و در حال پیگیری موضوع هستند بحث سره رابطه کار نیست بحث سره دیتاسنتر هست ...
-
-
March 1st, 2011, 11:26
سلام.
خیر، شما عملاً نمیتونید از یک دیتاسنتر اون هم در آمریکا شکایت کنید چون شما ایرانی هستید و عملاً شما قوانین رو نقض کردید و از یک شرکت آمریکایی خرید کردید و به همین دلیل کلاً به درخواست شما گوش نخواهند داد.
دیتاسنتر WOWRack مشکلی نداشتند ... عجیبه!
مشخص نشده علت مسدود شدن سرور چی هست ؟ پیشنهاد می کنم تماس تلفنی و تماس مستقیم رو کلاً فراموش کنید چون بهانه خوبی برای بستن سرور شما هست مخصوصاً با تحریم های جدیدی که در حال اعمال شدن هست (شاید اعمال شده ؟ برم CNN رو نگاه کنم!!).
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2011, 11:32
خیر، شما عملاً نمیتونید از یک دیتاسنتر اون هم در آمریکا شکایت کنید چون شما ایرانی هستید و عملاً شما قوانین رو نقض کردید و از یک شرکت آمریکایی خرید کردید و به همین دلیل کلاً به درخواست شما گوش نخواهند داد.
خود ما مستقیم خرید نکردیم و این دوستمون که رابطه ماست زحمتش رو کشیدند ... که در ایران نیستند .
دیتاسنتر WOWRack مشکلی نداشتند ... عجیبه!
برای ما هم عجیبه حتی فکر می کنم برای این دوستمون هم خیلی عجیبه
مشخص نشده علت مسدود شدن سرور چی هست ؟ پیشنهاد می کنم تماس تلفنی و تماس مستقیم رو کلاً فراموش کنید چون بهانه خوبی برای بستن سرور شما هست مخصوصاً با تحریم های جدیدی که در حال اعمال شدن هست (شاید اعمال شده ؟ برم CNN رو نگاه کنم!!).
مسئله اینه که اصلا جواب نمیدن وگرنه این دوستمون تا حالا دلیلش رو پیدا می کرد خیلی عجیبه هیچ کدوم از تلفن ها رو جواب نمیدهند و کسی گوشی رو بر نمیداره و همش رو پیغام گیر هستش من موندم که تو یک دیتاسنتر آمریکایی یک نفر نباشه تلفنو جواب بده .
-
-
March 1st, 2011, 11:38
سلام.
البته دیروز 2 شنبه بود و روز اول کاری در آمریکا و به همین دلیل اکثر دیتاسنتر ها خیلی سرشون شلوغ هست ولی باز هم اگر بیشتر از یک بار تلاش کردید و در زمان های مختلف، عملاً باید جواب بگیرید مگر اینکه یک دیتاسنتر غیر حرفه باشه که مشخصاً WOWRack نیست!
احتمالاً مشکلی برای سرور ها پیش اومده یا بخشی که سرور شما قرار داره مشکل داره و دارن روش کار می کنند واسه همین جوابی نمیدن.
گوگل کردید ؟ کس دیگری همچین مشکلی داره ؟
یک هفته زمان کمی نیست، اگر من بودم الان داشتم با مدیر دیتاسنتر توی دفترشون قهوه می خوردم ... یک هفته !!!!!!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2011, 11:43
مشکل که هست اما فکر می کنم یک هفته زمان برای حل یک مشکل در این دیتاسنتر زمان زیادی باشه ... هنوز تو گوگل پیگیر نشدم
-
-
March 1st, 2011, 11:57
عضو دائم
لابد رابط پول سرور ها رو نداده و حالا سرور ها خوابیده
-
-
March 1st, 2011, 12:16

نوشته اصلی توسط
irlogo
لابد رابط پول سرور ها رو نداده و حالا سرور ها خوابیده
فکر نمی کنم اینطور باشه چون رابطی که من میشناسم اینطور نیست و ایشون حتی سرور جایگزین هم دادند من فکر می کنم دیتاسنتر مشکل حاد داشته باشه
-