یک نکته دیگر هم هستش کدهای ریست باید قبل از css نویسی قرار داده بشن چون اونجا میشه با تست همه چیز رو حل کرد ولی اگر بعدش این کدها رو بذارین باید از نو یک چکی بکنین
دقیقاً همینطوره - چون تنظیمات بهم میخورند
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
ریست هم کردم نشد. بزارین یه کم توضیح بدم.
تو صفحه اچ تی ام ال یا پی اچ پی مشکلی نداره. درست نشون میده یعنی بالای صفحه خالی نیست. اما وقتی که قسمت هدر صفحه رو توی یک فانکشن تعریف می کنم و در یک فایل دیگه ذخیره می کنم و پس با include یا requir تو صفحه اصلی فراخوانی می کنم تابعی که برای هدر نوشتم بالای صفحه خالی می شه. یعنی هدر میاد پایین تر از جای قبلی و بالای صفحه خالی می مونه.
تو همه مرورگرها این اتفاق می فته. بعد که با مقدار منفی برای margin صفحه رو می کشم بالاتر تو بعضی مرورگر ها هدر مشکل پیدا می کنه. ناقص می شه.
ویا مثلا وقتی که یک فایل رو فراخوانی می کنم اگر این فراخانی رو قبل بستن تگ head انجام بدم باز این مشکل پیش میاد
میتونید مقدار منفی margin را با استفاده از هک مرورگرها اعمال کنید ، یعنی چندتا margin معرفی بشه که هر کدوم روی مرورگر خاص خودش تاثیر بذاره ...
اگر برای دستورات هک مرورگرها نیاز به توضیح بود بفرمایید.
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
ایشان نه سورس گذاشتن و نه دمو
احتمال هر چیزی میتونه باشه ندیده نمیشه نظر داد
اتفاقا بنده با نظر ايشون موافق هستم ...
بله
ايشون فرمودند در حالا عادي هيچ مشكلي وجود نداره و وقتي قسمت هدر رو داخل يك فايل ديگه ميذارند و اينكلود ميكنند يا در تابع مينويسند اين مشكل پيش مياد. پس قطعا اين مشكل css نيست و احتمالا يا مشكل charset هست كه به علت كاراكتر اضافي خروجي يا اشتباه در نوشتن تابع هدر اين مشكل پيش مياد
charset- فايلي رو كه هدر در اون قرار داره بررسي كنيد
- دقت كنيد كه بعد از پايان يافت تگ <? در انتهاي فايل هاي include شده كاراكتر اضافي حتي اسپيس نداشته باشيم
البته كاراكتر اضافي نبايد خيلي در نوع تفسير كد در مرورگر موثر باشه ولي فعلا تنها گزينه ممكن هست !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)