-
February 27th, 2011, 23:42
-
تعداد تشکر ها از elshan به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2011 23:42
# ADS
-
February 28th, 2011, 00:07
پاسخ : راهنمایی در مورد کنسول VMware ESXi 4
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2011, 00:17
-
تعداد تشکر ها از elshan به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2011, 00:26
سلام
دوست عزیز ، کنسول ESXI تحت وب نیست! یک کنسول هست با فرمت .exe که شما باید دانلود کنید و بر روی سیستم عامل ویندوزتون نصب کنید!
البته به دلیل سرعت پایین اینترنت ایران و فاصله ی زیادی که (احتمالا) با سرور دارید پیشنهاد میشه کنسول رو توی یک ریموت دکستاپ نصب کنید و از اونجا اقدام به ورود کنید
شبتون بخیر
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2011, 00:33

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
دوست عزیز ، کنسول ESXI تحت وب نیست! یک کنسول هست با فرمت .exe که شما باید دانلود کنید و بر روی سیستم عامل ویندوزتون نصب کنید!
البته به دلیل سرعت پایین اینترنت ایران و فاصله ی زیادی که (احتمالا) با سرور دارید پیشنهاد میشه کنسول رو توی یک ریموت دکستاپ نصب کنید و از اونجا اقدام به ورود کنید
شبتون بخیر
با تشکر از پاسختون
چند تا سوال داشتم
اینجا چند تا دانلود هست کدوم یکی رو باید دانلود کنم؟ ( یعنی کدوم به درد کار من میخوره ! )
و اینکه من کنسول و دانلود میکنم و ... فقط اگه امکانش هست یکی از دوستان واسم توضیح بده که چجوری پورت رو باز کنم!
با تشکر از همتون پیشاپیش D;
موفق باشید.
-
-
February 28th, 2011, 00:45
سلام
برای مدیریت سرور باید VSphere Client رو دانلود کنید
در مورد بار کردن پورت ، فکر نمیکنم خودبه خود چیزی بسته بشه! احتمالا از اول هم فعال نبوده! شما حتی المقدور کلا فایروال رو خاموش کنید و این مسیر رو هم برید:
My Computer => Properties => Remote Desktop
و تیک های مربوط به Access رو بذارید (الآن ویندوز سرور 2003 در دسترس ندارم. شرمنده)
دوستان Microsoft developers بهتر میتونن کمکتون کنن در این مورد
-
-
February 28th, 2011, 01:20
-
-
February 28th, 2011, 01:33
سلام
ببینید ، آموزش کامل کار با پنل ESXI یا کلا سیستم عامل های مجازی ساز شرکت VMWare کار زیادی داره! یعنی وقت زیادی رو میطلبه! متاسفانه الآن نه سرعت اینتنرت طوری هست که من بتونم به قسمت های مختلف پنل دسترسی داشته باشم و نه وقت آنچنانی دارم و از همه مهم تر اساتید بسیار خبره ای در این زمنیه اینجا هستند که بنده تقریبا در برابر ایشان پشیزی بیش نیستم! (یعنی کلا من از این سیستم عامل ها استفاده ی اتصادی نکردم و ارائه دهنده ی وی پی اس نیستم! صرفه برای کار شخصی ازشون استفاده کردم و اطلاعاتم در این زمینه محدوده)
به هر صورت الآن اگه شما مشکلتون جدی هست و ضروری میتونید مشخصات سرور رو برای من بفرستید تا چک کنم براتون.
پ ن: شما مشخصات رو به شخص بنده میدید و هیچ مسئولیتی در این زمینه متوجه فروم و مدیران آن نخواهد بود! در صورتی که اعتماد میکنید من در خدمتتون هستم.
موفق باشید
-
-
February 28th, 2011, 01:42
-
-
February 28th, 2011, 05:04
-