سلام دوستان ، من از زمانی که سیستم وردپرسم را به 3.01 آپدیت کردم ؛ دیگه زمانی که میخولم عکس ، فایل آپلود کنم پنجره مورد نظر باز نمشه .
لطفا اگر کسی میدونه برای رفع مشکل باید چکار کنم به من اطلاع بده
باتشکر
سلام دوستان ، من از زمانی که سیستم وردپرسم را به 3.01 آپدیت کردم ؛ دیگه زمانی که میخولم عکس ، فایل آپلود کنم پنجره مورد نظر باز نمشه .
لطفا اگر کسی میدونه برای رفع مشکل باید چکار کنم به من اطلاع بده
باتشکر
از اپلودر فلش استفاده نکن بزار رو معمولی
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
قبلش سایت ***** نبوده ؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
آخرین ورژن الان 3.0.5 هست به اون آپگرید کنید
رفیق به روز کن طالاعات رو آخرین ورزشن 3.1.0 هست نه 3.0.5
لینک خبر:
وردپرس فارسی ، نسخه 3.1 منتشر شد | سامانه خبری سی ام اس نیوز
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
درست میفرمایید ولی نسخه ای که شما میفرمایین ورژن بعدی وردپرس هست که هنوز به گفته خود وردپرس ارگ هنوز در مرحله بتا قرار داره و هنوز یک سالی تا استیبل شدن اون راهه (سی ام اس نیوز موضوع رو باز نکرده و سطحی این خبر رو منتشر کرده) دوستمون هم اگر از این نسخه بتا استفاده میکنند باید از سری 3.0.x استفاده کنند چون 3.1 هنوز برای سایتهای کاربردی پیشنهاد نمیشه و فقط برای آزمایش هست.
اوه .. اوه ...
یعنی توی همین دوهفته ای که من نبودم این همه تغییر ایجاد شده. قبلن خود وردپرس اعلام کرده بود که به این زودیا آماده نمیشه .... . . . . .
ویرایش توسط jfactor : February 28th, 2011 در ساعت 11:20
شاید مشکل از عدم اجرای فایل های فلش باشه.که وقتی بعضی پروتکل ها (مثل پروتکل های وی چیز ان) بسته میشه اونا هم بسته میشه
دقیقا نمیدونم این دو چه ارتباطی با هم دارن.اما وقتی پروتکل های و پ ن بسته میشه فایل های فلش هم اجرا نمیشن
coming soon...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)