-
February 27th, 2011, 19:36
عضو جدید
کمک
سلام
آقا من هیچی از سرور و cpanel و هرچی که در این رابطه هست سر در نمیارم
هیچ سر رشته ای هم ندارم , دنبال مطلب بودم که یه چیزایی یاد بگیرم
اینجا پیدا کردم دیدم همچیو در این رابطه توضیح دادن
حالا نمیدونم از کجا باید شروع کنم به خوندن , یکم گیج شدم
می خواستم شما راهنمایی کنیم از کجا شروع کنم به خوندم !
-
-
February 27th, 2011 19:36
# ADS
-
February 27th, 2011, 19:57
عضو انجمن
پاسخ : کمک
با سلام
به انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران خوش اومدی
اولا اینکه سعی کن از این به بعد عنوان مناسبی برای تاپیک انتخابنی
ببین سوالی که پرسیدی یه مقداری گنگه
اول باید هدفت رو مشخص کنی و بگی به کجا میخوای برسی تا دوستان با دانش و تجربه خودشن کمکت کنن
اما در یه توضیح کلی میتونم بگم
برای داشتن یه سایت اینترنتی ما نیاز به سه چیز داریم : 1 دامنه (نام سایت) 2 هاست(میزبان فایل ها) 3 محتویات سایت
هاست در واقع مقداری از فضای مشخص شده روی هارد یک سرور هست
و سرور هم یک کامپیوتر هست شبیه کامپیوتر خودت که به اینترنت متصل شده و البته سخت افزار های قدرتمند تری نسبت به سیستم خودت داره.و با یه سری کار ها و امکانات خاص و سیستم عامل خاص (مثلا ویندوز سرور2003 یا لینوکس) و همچنین نرمافزار هایی که روش نصب شده میتونه خدمات هاستینگ رو به شما بده.
-
تعداد تشکر ها ازhamnafas به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2011, 20:18
عضو جدید
نمیدونسم چه عنوانی بنویسم !!!
مثلا یکی پیشنهاد ریسلر داد اومدم دنبال مطلب اینجا پیدا کردم یکیم از مطالبو خوندم خوشم اومد حالا می خوام بیشتر بدونم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم به خوندم که اطلاعاتم بره بالا
من بیشتر می خوام در مورد سرور چیزی یاد بگیرم همین سرورا که بخشهای این انجمن تشکیل دادن(سرور هاستنیک . اختصاصی . مجازی . اشتراکی و ....)ببخشید تو این بخش که ربطی به این موضوع نداره موضوع ایجاد کردم ولی جایه دیگه هم پیدا نکردم که به موضوع بخوره !
-
-
February 28th, 2011, 21:33
عضو جدید
از دوستان کسی نیست که راهنمایی کنه ؟
-
-
February 28th, 2011, 21:48
دوست من اول برور یک وی پی اس (سرور مجازی) ارزون در هد 10 - 20 تومن بخر با محیطش اشنایشی بعد
برور دنبال اموزش نصب پنل
مثل سی پنل - directadmin - kloxo ,................. یکم هم اراده داشته باشی زود یاد میگیری
-
-
February 28th, 2011, 22:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armintanha
دوست من اول برور یک وی پی اس (سرور مجازی) ارزون در هد 10 - 20 تومن بخر با محیطش اشنایشی بعد
برور دنبال اموزش نصب پنل
مثل سی پنل - directadmin - kloxo ,................. یکم هم اراده داشته باشی زود یاد میگیری
راه خیلی خوبیه اما پیشنهاد میکنم قبلش از دوستان کمک بگر و اطلاعات اولیه رو کسب کن.
-
تعداد تشکر ها از hostgozar به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2011, 00:14

نوشته اصلی توسط
hostgozar
راه خیلی خوبیه اما پیشنهاد میکنم قبلش از دوستان کمک بگر و اطلاعات اولیه رو کسب کن.
وقتی ندونه باچی سرو کار داره هیچی یاد نمیگیره
-
-
March 1st, 2011, 00:35
دروود
اما من می پندارم نیک است ایشان با این دانش پایین،نخست از میزبانی آغاز به کار نمایند و پس از آن نمایندگی
همچنین شما می توانید از دموی نمایش خود سی پنال و whm استافده نمایید تا کمی با این محصیط نیز آشنا شوید.
-
-
March 1st, 2011, 02:14
عضو انجمن
توی همین انجمن بگردن خیلی از آموزش ها تصویری هست و لازم نیست حتما سرویس تهیه کنن اول باید آموزش ببینن بعد...
-
-
March 1st, 2011, 02:21
دروود بر شما
اما من فکر می کنم اگر تجربی کار کنند بهتر است،نخست می توانید از خود دموی Cpanel/WHM استافده نمایید و سپس روی به دریافت سروی میزبانی و یا نمایندگی حجمی بیاورید.
-