با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز تصمیم گرفتم آسیب پذیریی که در پورتال هاستینگ سیکما وجود دارد را فیلم گرفتم تا دوستان 100 % مطمئن باشن تا باگ خطرناکی در این پورتال وجود دارد .
فیلم آموزشی نیست و هدف Report هست که دوستانی که این پورتال را استفاده میکنند موضوع را جدی بگیرند .
من سعی کردم تا سایت مورد نظر شناسایی نشه و خیلی از قسمتهای فیلم را بدلیل مشکلات بعدیش سانسور کردم دوستانی که متوجه شدند خواهشا اطلاع رسانی نکنند .
حالا بالا پايين نياريد هي درصد رو :ي
آقا هرچي بگين، كيه كه گوش كنه؟
تا وقتي شكايتي ازشون نكنند مشتري اين سيستم ها و زير سوال نرن حرف گوش نمي دن! نه سيگما بلكه بيشتر برنامه نويساي ايراني كه بهشون به عنوان مثال اخطار مي دي مي گي باگ داره اسكريپتي كه نوشتي به جاي اينكه بگه دستت درد نكنه شاكي هم مي شه
محسن هم حتما مثل من به اين افراد زياد بر خورده و مي دونه چي ميگم:ي
ممنون از فيلمت
تا وقتي شكايتي ازشون نكنند مشتري اين سيستم ها و زير سوال نرن حرف گوش نمي دن! نه سيگما بلكه بيشتر برنامه نويساي ايراني كه بهشون به عنوان مثال اخطار مي دي مي گي باگ داره اسكريپتي كه نوشتي به جاي اينكه بگه دستت درد نكنه شاكي هم مي شه
ممنون از فيلمت
ممنون از فيلمت
میخوام دانلود کنم ببینم چیه
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
نوشته اصلی توسط Arte
آره والا - موافقم
محسن ماشینت آواتور جدیده؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
لطف كنيد كدها رو بذاريد با هم روش كار كنيم. شما تو فايل ويدئويي همه آدرس ها رو گرفته بودي!!! ما نيازي به ديدن آدرس يا سايت نداريم ما نمونه كدهاي آسيب پذير رو مي خوايم كه بتوني ببينم مشكل كار كجاست و در مورد بحث كنيم. اينطوري بارعلمي بچه ها بيشتر مي شه نه اينكه بيايم بگيم امنيت 99 درصد يا 10 درصد يا.... . ما توي آموزش چيزه خاصي نديديم فقط يه سفارش ثبت كرديد و ... .