-
February 26th, 2011, 18:30
پاسخ : یک سوال به ضاهر مسخره
عزیز بار اولم نبود
این بارم اشتباه کردم جون به یک دوست اعتماد کردم که بگفته خودش چند سال بود باهاش کار میکرد
به هر حال کاری که شده
منم بیخیالش نشدم پیگیر کارم هستم
طبق حرف این طرف حساب رو مسدود نکردن فقط هر مبلغ که واسه این کار واریز میشه برداشت می کنن یا در عوضش از مغازش جنس برمیدارن
منم اینجا اینو مطرح نکردم که نصیحت بشنوم
-
-
February 26th, 2011 18:30
# ADS
-
February 26th, 2011, 18:59

نوشته اصلی توسط
the_coder
سلام
دوستان کاری که ما می کنیم (فروش سرور مجازی و اختصاصی) غیر مجازه؟ جرمش چیه اگر غیر مجازه؟

نوشته اصلی توسط
Iman.r
داداش من هاست یا سرور نیست که اول بگیره تست کنه, میخواسته دلار بگیره
امین جان منم بهت گفتم که خالی بندیه, مطمئن باش
والا من اون پست ( فروش سرور مجازی ) رو دیدم و جواب اون پست رو دادم ایشون شفاف صحبت نکردند اول بگویند داستان چیه منم چیزی بدونم دریغ نمیکنم همه ما چمع شدیم رفع مشکل کنیم نه اینکه مشکل اضافه کنیم عزیز 
[QUOTE=the_coder;210000]عزیز بار اولم نبود
این بارم اشتباه کردم جون به یک دوست اعتماد کردم که بگفته خودش چند سال بود باهاش کار میکرد
به هر حال کاری که شده
منم بیخیالش نشدم پیگیر کارم هستم
طبق حرف این طرف حساب رو مسدود نکردن فقط هر مبلغ که واسه این کار واریز میشه برداشت می کنن یا در عوضش از مغازش جنس برمیدارن
منم اینجا اینو مطرح نکردم که نصیحت بشنوم[/QUOTE
مشکل اینه حرفها شما متنقاض هست اول میگی فروش سرور بعدش میگی قرار دلار واریز کنه. اصلا خودت از اول بخون ببین میفهمی چی نوشتی موضوع تاپیکت هم نگاه کن.
من میگم طبق قانون وقتی در کار شرکتی خللی ایجاد بشه حسابش مسدود میشه تا برایش دادگاهی تشکیل بشه . ما مشتری داشتیم میخواسته پولمو نرو بخوره به اسم نهاد دولتی ازمون یک چیزی میخواست ما فراهم کردیم بهش دادیم به جایش چک گرفتیم فردایش دیدیم طرف کلاهبردار بوده . شانس اوردیم خیلی سریع رفتم و گیرش انداختم ولی به دقیقه نکشید که وقتی شکایت رو تنظیم کردم حسابش رو کامل مسدود کردند.
وزارت اطلاعات و غیره و معذلک بهونه است شما بگرد ببین از کجا این مشکل اب میخوره.
در ضمن یک دو دوتا چهارتا هم بکن ببین چه خواستی چه تحویل گرفتی توی این انجمن همه کمک میکنند چیزی به نام نصیحت کردن نداریم. اگر دوست نداری کمک بگیری چرا تاپیک میزنی؟ همه دوستان اینجا به هم کمک میکنندتا مشکلات این صنف رفع روجوع بشه خدا خیر وحید بده که اینجا رو راه اندازی کرد که همه از مشکلات جید و شگردهای روز اشنا بشوند و مواظب خودشون باشند این حرف شما درست نیست و کل سیستم رو زیر سئوال میبره.
-
-
February 26th, 2011, 19:29
ببینید من اول پرسیدم که فروش سرور و سرور مجازی غیر مجاز هست یا خیر
بعد که قضیه رو توضیح دادم گفتم که پول بابت دلار بهش داده بودم ولی ایشون به کار من گیر داده نه دلار
پس سوال مشخصه
ما هم پست دادیم که کمک بگیریم نه سرزنش بشیم
-
-
February 26th, 2011, 20:47
سلام،
فکر نکنم غیر مجاز باشد. جهت اطمینان درصورت تمایل در ساماندهی ثبت کنید.
(لطفا عنوان را از "یک سوال به ضاهر مسخره" به "یک سوال به ظاهر مسخره" تغییر بدید.
-
-
February 26th, 2011, 21:16
گرفتن دلار غیرمجاز نیست ، پرداخت دلار برای شما به شرکت خارجی برای سرویسی که از آن شرکت هم می گیرید غیر مجاز نیست (شرکت مذکور ارائه خدمات مجاز انجام میده)
درصورتیکه ثابت بشه شما سرویس را برای کار غیر مجاز استفاده کردید قابل پیگیری هستید ولی دو مورد فوق همش مجازه و هیچ مشکلی نداره !
-
-
February 26th, 2011, 22:57
ببینید
اگر شما یک هاست خارجی رو بخواید بخرید ( حالا برای هر کاری ) و کسی رو برای واریز در نظر بگیرید ..
کلیه کارهای شما تا این لحظه مجاز و قانونی هست.
واریز رکدن هم مجاز هست
ولی بعد از اون لحظه اگر برای سرویسهای و ی پ ی ا ن استفاده کنید متاسفانه در ایران تخلف محسوب میشه و مورد پیگرد قرار میگیره.
حالا مضووع اینجاست که اگر طرفی که عملیات بیلینگ یا واریز رو انجام میده کلاهبردار بوده باشه باید حسابش مسدود بشه و به کارش رسیدگی بشه.
اینکه شما زنگ بزنید و پلیس گوشی رو برداره مشکوک هست.
اون دوستمون صحبت خوبی کرد
یا طرف کلاهبرداره یا نیست .
که من فکر میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه است
شما اگر ادرسی ازش داری خودت اقدام کن و حضوری برو ببین که اصلا کی هست !
اگر تهران هست و شما شیراز هستی این کار ور میتونی به یکی از اشناها بسپارید.
حداقل فقط برای اطمینان ! از کجا معلومه خودش این صحبت رو نکرده باشه که شما بیخیال بشید ؟ اگر هم میتونند پول رو پس بدهند که نباید بهونه ای بیاروند باید ببینید دلیل تعللشون چیه .
این راهکار من هست . اگرمن در این وضیعیت بودم از این روش استفاده میکردم
موفق باشی.
-
-
February 26th, 2011, 23:03
عضو انجمن
-
-
February 26th, 2011, 23:13

نوشته اصلی توسط
the_coder
قضیه اینه که ما پول دادیم به یک نفر (معرفی شده بود توسط یک شخص) که $ واریز کنه برامون
خلاصه وارد جزئیات نمیشم به باهانه های مختلف هی امروز فردا می کرد تا اینکه زنگ زد گفت ببین ما اطلاعاتی هستیم ، اونی هم که شما فکر می کنید نیستیم .
گوشی ایشون و حساب ایشون ضبط شده تا کسایی که تو نت کار می کنن رو شناسایی کنیم
خوب 2 چیز ممکنه :
1- همه دست به دست هم دادن کلاهبرداری کنن و بپیچونن ما بیخیال پوله شیم
2-دارن راست میگن
همشم می گفت من حالا سعی دارم کمک شما کنم و پولتونم بر می گردونم و پرونده براتون تشکیل نشه
خلاصه این سوال رو مطرح کردم که نظر شما رو بدونم
اصلا کار ندارم به این که اون کلاهبرداره یا نه .
ولی همیشه به دو نکته توجه کن .
اگه کسی خودش رو اطلاعاتی معرفی کرد بهش شک کن چرا ؟؟؟
چون اگه واقعا اطلاعاتی باشه و شما این قضیه رو به حراست وزارت اطلاع بدی دهنش رو ....
و اگر هم نباشه و الکی خودش رو اطلاعاتی جا بزنه و باز هم به حراست وزارت اطلاع بدی دهنش رو ...
به نظر من 1 بار دیگه تماس بگیر و صداش رو ضبط کن و به حراست بده تا دیگه با .... شیر بازی نکنه و کلاهبرداری از سرش بپره .
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنید
به واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
-
-
February 27th, 2011, 05:33

نوشته اصلی توسط
shervin114
اصلا کار ندارم به این که اون کلاهبرداره یا نه .
ولی همیشه به دو نکته توجه کن .
اگه کسی خودش رو اطلاعاتی معرفی کرد بهش شک کن چرا ؟؟؟
چون اگه واقعا اطلاعاتی باشه و شما این قضیه رو به حراست وزارت اطلاع بدی دهنش رو ....
و اگر هم نباشه و الکی خودش رو اطلاعاتی جا بزنه و باز هم به حراست وزارت اطلاع بدی دهنش رو ...
به نظر من 1 بار دیگه تماس بگیر و صداش رو ضبط کن و به حراست بده تا دیگه با .... شیر بازی نکنه و کلاهبرداری از سرش بپره .

احسنت منم همینو میگم ! قضیه یه جورایی بو داره
-
-
February 27th, 2011, 08:22
اینو برای این میگم
که بنده خدائی تعریف میکرد و میگفت که الان بعد از بازنشستگی خانمش هم نمیدونسته و نمیدونه که ایشون کجا کار میکرده . 
حالا کسی پولی گرفته تا کاری انجام بده و پوله به باد رفته میاد از این کار استفاده میکنه که بترسونه ( اکثرا اسم اطلاعات میاد میترسند )
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنید
به واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
-