-
February 25th, 2011, 22:30
عضو انجمن
پاسخ : هک شدن جیمیل !!

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
چه کار میکنه این؟

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
February 25th, 2011 22:30
# ADS
-
February 26th, 2011, 00:05
عضو جدید
gmail به این راحتی ها مستقیم هک نمیشه(کار هر کسی نیست) . پیشنهاد می کنم یک اسکن کامپیوترتم بکنی ببینی کی لوگری چیزی روش نباشه .
مرز عشق و نفرت آنجاییست که آرزو ها می میرند .
-
-
February 26th, 2011, 02:33
خداوند کیلاگر را آفرید
روی سیستم حتما آنتی ویروس دارین دیگه؟ آخرین چیزایی رو که از اینترنت دانلود کردی چک کنید باهاش اگه مشکلی نبود 100% توصیه می کنم ویندوز عوض کنید
-
-
February 26th, 2011, 02:36
عضو انجمن
نیازی به کی لاگر نیست
یه ویروس ساده که نویسندش حرفه ای عمل کنه می تونه از دید بانتی ویروس مخفی بمونه و پسورد ها را به دیتابیس نویسنده ویروس ارسال کنه
-
-
February 26th, 2011, 03:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Reza.exe
نیازی به کی لاگر نیست
یه ویروس ساده که نویسندش حرفه ای عمل کنه می تونه از دید بانتی ویروس مخفی بمونه و پسورد ها را به دیتابیس نویسنده ویروس ارسال کنه
درسته یکی از رفقای ما نوشت روی فروم ما تست کرد کلی آیدی دختر پسر با پسورد کشید بیرون
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 26th, 2011, 07:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Am!r
درسته یکی از رفقای ما نوشت روی فروم ما تست کرد کلی آیدی دختر پسر با پسورد کشید بیرون

متاسفانه خيلي ها پسورد ايميلشون با بقيه سايت ها يكي هست.
حداقل سعي كنيد پسور ايميلتون هميشه مجزا از بقيه پسوردهاتون باشه
من پسور جيميلم تقريبا 20 كاراكتر مخلوط از رشته و اعداد و ... هست و كاملا رندوم هست ! بقيه پسوردهام هم تقريبا اينجوريه و تقريبا تو هيچ دو سايتي نيست كه پسورد يكساني داشته باشم.
يك مستر پسورد هم براي سايت هاي الكي كه فقط براي دانلود عضو ميشم دارم.
اينجوري حداقل به اين راحتي پسورد ايميلم از طريق يك سايت لو نميره.
اگه تو 20 سايت عضو باشيم و هر پسورد 20 كاراكتر باشه ميشه 400 كاراكتر كه فكر نكنم براي مغز انسان حفظ كردن 400 كاراكتر سخت باشه. (اين بدترين حالتش بود ! ميشه پسوردها رو نوشت :دي)
در مورد جيميل هم موبايلتون رو اد و وريفاي كنيد.يكي دو ايميل هم اد و وريفاي كنيد.سوال امنيتي رو هم يا داشته باشيد.
سعي كنيد از كافي نت لاگين نكنيد.
يك آنتي ويروس درست درمون هم كه باشه ديگه تقريبا مطمئن ميشه.
-
-
February 26th, 2011, 08:56
باور کنید اینو جدی میگم من روی لپ تاپم حتی 1 ثانیه هم نمیزارم کسی دیگه کار کنه حتی پدرم و به خودمم مشکوکم و بعضی وقتا افکار و توهمات مشکوکی به خودم این قدر بالا میگیره که ویندوزش رو ریکاوری می کنم
-
-
February 26th, 2011, 13:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Rezash
متاسفانه خيلي ها پسورد ايميلشون با بقيه سايت ها يكي هست.
حداقل سعي كنيد پسور ايميلتون هميشه مجزا از بقيه پسوردهاتون باشه
من پسور جيميلم تقريبا 20 كاراكتر مخلوط از رشته و اعداد و ... هست و كاملا رندوم هست ! بقيه پسوردهام هم تقريبا اينجوريه و تقريبا تو هيچ دو سايتي نيست كه پسورد يكساني داشته باشم.
يك مستر پسورد هم براي سايت هاي الكي كه فقط براي دانلود عضو ميشم دارم.
اينجوري حداقل به اين راحتي پسورد ايميلم از طريق يك سايت لو نميره.
اگه تو 20 سايت عضو باشيم و هر پسورد 20 كاراكتر باشه ميشه 400 كاراكتر كه فكر نكنم براي مغز انسان حفظ كردن 400 كاراكتر سخت باشه. (اين بدترين حالتش بود ! ميشه پسوردها رو نوشت :دي)
در مورد جيميل هم موبايلتون رو اد و وريفاي كنيد.يكي دو ايميل هم اد و وريفاي كنيد.سوال امنيتي رو هم يا داشته باشيد.
سعي كنيد از كافي نت لاگين نكنيد.
يك آنتي ويروس درست درمون هم كه باشه ديگه تقريبا مطمئن ميشه.
ایران رو مگه ساپورت میکنه؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 26th, 2011, 13:24
عضو انجمن
بله ، ایران را هم ساپورت می کنه
-
-
February 26th, 2011, 14:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SADAF HOST
بله ، ایران را هم ساپورت می کنه
خیر ندیدم جزو کشورها ایران باشه!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-