نقل قول نوشته اصلی توسط khomar نمایش پست ها
سلام
خوب من اون پست رو با عجله نوشتم و اصلا وقت نکردم بخونم خواستم کمکت کرده باشم سریع نوشتم الان دیدم خیلی بد نوشته شده ؟ چطوری خوندیش ؟ دی:

خوب !
ببین عزیز کامل توضیح میدم و بر این مبنا حساب میکنم که شما یک معامله رو درست انجام دادید.
سیستم name به این شکل هست که
1- هزینه بصورت انی با کردیت کارت پرداخت میشه
2- پیش پرداخت واریز میشه و بعدا با پیش پرداختی که واریز کردی میتونی دامین ثبت کنی. این مورد یه نمه گرون در میاد ولی برای ایران که دسترسی به واریز کننده نداریم خوبه.
این از عملیات پرداختش

3- پنل در اختیار خودت هست و زیر شاخه هیچ احد و ناسی نمیشی
4- کوپن های تخفیف هر ماه یکی داره که برای پسوندهای مختلف فرق میکنه مثلا الان یه مدت بود .co رو که سی تومن قیمتش هست با 7 دلار ثبت میکرد واگر شما دوتا دامین 8 دلاری دات کام ثبت میکردی میتونستی یکی هم دات کو ثبت کنی نخواستی هم پولتو توی شارژت نگه داری بعدا برای اشرژ بعدی استفاده کنی
اصلا میتونی یک گزینه تیک بزنی که خودش اتوماتیک شارژش کنه چون پیش پرداخت واریز کردی.
خوب
الان این دوستتون اگر از نیم دات کام ثبت کرده باشه
یک سری مشخصات و فرمهایی هست که باید پر بشه و خوب مسلما به اسم ایشون پر شده
شما الان یه مدتی هست که صبر کردید مشکلی نیست اتفاقا بهتر هم هست
بزارید یک ماه بگذره
همین الان با یک وی پی ان برید و یک اکانت درسایتش بسازید (به هیچ وجه با ای پی ایران وارید نشید و هربار هم که کار شما در سایت تموم شد logout کنید )

ثبت نامش مجانی هست ( حتی هو ایز مخفی هم مییگرید که خیلی عالیه ) و بعد به این دوستتون میگید که اقای فلانی این دامین رو تمامی مشخصات به غیر از بیلینگ یا پرداختش رو به دامین شما منتقل کنه
ولی توصیه من این هست که اسم و مشخصات ایران رو ندید
دروغ نگید و اسم کسی از اشنایان در خارج رو بدید
اگر هم کسی رو ندارید که فاجعه است.

و وقتی که حساب رو ساختید طبق یک فرایندی ایشون تمامی مشخصات دامین رو به پنل شما بصورت مجانی انتقال میدهند
که وقتی انتقال دادند شما باید دامین رو سریعا لاک کنید !
یک سیستم رایگان گوگل میل هم داخل این پنل هست که توصیه میکنم استفاده نکنید خیلی مزخرفه و اصلا به در کارتون نمیخوره.
وقتی که کنترل پنل رو گرفتید دیگه سراغش نرید که چه بسا اگر وی پی ان دیسکانکت بشه متسافانه ای پی ایران میفته و اکانت از دستتون میره
اگر به این شخص اطمینان دارید که به نظرم بزارید دست خودش باشه ما همیشه توصیه میکنیم که هیچ وقت کنترل پنل دست خود شخص نباشه چون وضعیت ایران تحریمه از دستت بره کاریش نمیشه کرد ولی اگر اون شخص خطایی انجام بده میتونی از طریق محاکم قضایی ازش خسازت بگیری .

حالا درکل این روش و پروسه انتقالش هست .

اقا من قضیه هاست رو نگرفتم. یعنی الان دامین رو ثبت کرده و پولشو برگردونده ؟
لگر به این شکل باشه دامین شما در خطر هستش به ایشون بگید هزینه دامین رو دریافت کنند و هرچه سریعتر به کنترل پنل شما انتقال بدهند. احتمالا اگر امروز فردا کردند از تحریم شدن حسابشون ترسیدند. یعنی همون صحبت من که یک ماه صبرکنید و در انتظار باشید رو در پیش گرفتند. اگر هم دامین رو پس داند که معلوم میشه فرد خوبی بوده. از این دو حالت که خارج نیست.

اون شخصی هم که گفتید و اسم بردید رو من نمیشناسم ولی کسانی که در این سنف هستند همه جور ادم هستند مواظب باشید دیگه.
موفق باشید
دوست من این آدم یا همون وست دیتا کلاهبردار حرفه ای هست
چطوری میشه بهش اطمینان کرد !