خوب توضیح نداده بودی و من نگرفتم
ببین عزیز شما اینجوریکه من متوجه شدم
با جوملا سایت طراحی میکنید و او ن رو میخواد به مشتری بفروشید
درسته ؟
ولی میخواهید که مشتری هر وقت خواست به کنترل پنل بره و مطالب جدید حذف و اضافه بکنه
خوب برای این روش که نیازی به سی پنل نیست اصلا مشتری نیزا نست به سی پنل بره.
اصلا وارد سی پنل نمیشه
من دیدم که کامپوننتهای بک اپ گرفتن برای سایت و جوملا هست و فکر میکنم برای بک اپ گرفتن هم نیازی نیست وارد phpmy admin بشید کامپوننت بک اپ گرفتن از دیتا بیس هست که شما یمتونید از اون استفاده کنید کامپوینت رو نصب میکنید و سپس وقتی که وارد کنترل پنل خود جوملا شد میتونه با رفتن به گزینه بک اپ از دیتابیس بک آپ بیگره و با phpmy admin هم نیازی نیتس که کار بکنه. و بصورت ریموت کار میکنه.
باید بگردید در اسکتنشنهای جوملا ببینید این کامپوننت رو میتونید پیدا کنید یا نه.( شرمنده فرصتم کم هستش )
حالا مشتری میتونه بدون رفتن به سی پنل از طریق خود همون کنترل پنل جوملا از سایتش بک اپ یا هرچیزیکه خواست بگیره. مطالب وارد کنه و ...
برای اینجور سایتهایی که شما میخواید نظارت کنید حرفتون درسته میشه از اد اون دامین هم استفاده کرد ولی ترجیحا وقتی مشتری ناوارد هست رمز هاست رو بهش ندید.
و بهترین کار هم همین اد اون دامین هستش . نسبتا خرجش کمتره ( خیلی کم در حد 2-3 هزارتومن در ماه )
البته اگر پهنای باند کافی داشته باشی. و مشتریت هم سایت پر مصرفی نداشته باشه . این روش حلالا مشکلات شماست
موفق باشی.