-
February 25th, 2011, 12:10
راه اندازی سرور جهت تست در منزل
سلام دوستان عزیز
سوال من :
من چند ساله که با هاستینگ های مختلف کار کردم و یه دو سالی میشه که از یه شرکت سرویس ریسیلری گرفتم . و کمکی هم طراحی سایت کار میکنم و با اسکریپت های مختلفی کار کردم .شبکه هم کمی کار کردم .
حالا تصمیم دارم یه سرویس ارائه هاست راه بندازم . میدونم دست بالا دست زیاده . ولی بیشتر بخاظر علاقه ای که دارم .
از دوستان می خوام که منو راهنمایی کنن !
من تجربه اداره سرور اختصاصی یا مجازی رو ندارم . پست های تو سایت رو مطالعه کردم اما چیزی که آدم رو روشن کنه زیاد نبود .
گفته شده بود که اول (vps) بگیرید و بعد که یاد گرفتید سرور اختصاصی . درسته ؟
من می خوام سرورم با سیستم عامل لینوکس و کنترل پانل سی پانل باشه .
یه راه حل :
می خوام اول خودم مجازی سازی رو انجام بدم بعد سرور مجازی یا اختصاصی بگیرم .
منظورم اینه که یه سرور رو همینجا تو خونه حاضر کنم . لینوکس روش نصب کنم . نرم افزار مجازی سازی هم نصب کنم . سی پنل هم نصب کنم و تست کنم . آیا میشه ؟
منتظر رهنمایی شما میمونم .
-
-
February 25th, 2011 12:10
# ADS
-
February 25th, 2011, 15:21
پاسخ : راه اندازی سرور جهت تست در منزل
گفته شده بود که اول (vps) بگیرید و بعد که یاد گرفتید سرور اختصاصی . درسته ؟ بله
من می خوام سرورم با سیستم عامل لینوکس و کنترل پانل سی پانل باشه ؟ باید بعد خرید وی پی اس خودتون نصب کنید
سی پنل ماهی : ماهی 18 تومن
دایریکت ادمین : ماهی 7 تومن
KLOXO : رایگان
--------------------------------------
ببخشید شما از سرعت 10 مگابایت به بالا استفاده میکنید میخواید سرور راه بندازید؟؟؟
از شدن که میشه ولی باید بلد باشی...
-
-
February 25th, 2011, 15:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armintanha
ببخشید شما از سرعت 10 مگابایت به بالا استفاده میکنید میخواید سرور راه بندازید؟؟؟
از شدن که میشه ولی باید بلد باشی...
راه اندازی سرور جهت تست در منزل
----------------------------------------------------------------------------------------
برای تست چندان فرقی نداره که خودت مجازی سازی کنی یا vps آماده بگیری
واسه راه اندازی توی خونه یه نرم افزار مجازی مثل Virtual Box و یک سیستم قوی که واسه vps حداقل بتونی 500-1000 مگابایت رم بدی و یه توضیع لینوکس 5.5 CentOS
البته اگه بخوای کنترل پنل و... نصب کنی پیشنهاد می کنم vps بخری به صرفه تره چون هم واسه آپدیت و نصب پکیج ها مفیده هم واسه مصارف دیگه (!)
-
تعداد تشکر ها از nezar به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2011, 23:37
سلام دوستان
خیلی ممنونم که پاسخ دادید .
فک کنم دقیقا منظور من رو نگرفتید .
شما در نظر بگیرید کسی که می خواد یه سایت طراحی کنه اول میاد نرم افزارهای شبیه ساز مثل (xampp) یا (Appserv) یا .... نصب میکنه و سایت رو تموم میکنه بعد میریزه رو سایت و ....
من نمیخوام هاست ارائه بدم یا اصلا نمی خوام به نت وصل باشم .
سوال من اینه :
من یه سرور دارم . می خوام روش لینوکس نصب کنم . سی پنل هم نصب کنم و .... بعد تنظیماتش رو انجام بدم . حساب کنید یه سرور راه انداختی و داری تستش می کنی ! منظور کلیم اینه که کلیه کارهای سرور رو تو منزل شبیه سازی کنم و وقتی خوب یاد گرفتم برم یه سرور اجاره کنم .
منظورم نمیدونم درست بیان کردم یا نه !
-
February 26th, 2011, 00:04
میدونم چی میگی ...
ولی حال راهنمایی ندارم دیشب خوب نخوابیدم مخم ج نمیده
اگه سرور برای تست میخوای
تست رایگان سرور
موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از armintanha به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2011, 11:41
سلام
لطفا اگه میشه توضیح بدید
-
-
March 12th, 2011, 20:46
میتونی با برنامه VMware هر تعداد که دوست داری سیستم عامل نصب کنی . ویندوز یا لینوکس . بعد روی انها کار کنی . انگار یه وی پی اس لینوکس یا ویندوز گرفتی . فرقی هم زیاد نمیکنه . کسانی که سرور دارن و وی پی اس اجاره میدن همین کار را میکنن . با برنامه VMware چند تا سیستم عامل نصب میکنن که هر کدام از انها را بعنوان وی پی اس میفروشن.
-