نقل قول نوشته اصلی توسط key_one نمایش پست ها
اگه اینطوره بیا تا واست سند کنم ! اینطوریام نیست داداش !

اگه کسی حاضره کار کنه من اینا همه دم دستمن ! یا علی بگو تا بریم تو کار
اتفاقا دقیقا اینطوریاست..اگر تلویزیون ببینید حتی تو خبر 8.30 هم گزارش تهیه کرده بودند چرا دولت جلوی همچین بازارهایی رو نمیگیره!! کی جرعت داره بره لب مرز جلوی کردها رو بگیره؟
همسایه ما با وانتش هر ماه میره بانه ضبط ماشین میاره از همه جنس های معروف آنجا میخره 50 تومان اینجا میفروشه 150 تومان!! شما اگر نرفتی یک سر برو چون من از رو حرف نمیگم تجربش و دارم میگم..

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

یک چیز میگم روشن بشید: تو تبریز یک رب گوجه فرنگی خریدم ارزان! عراقی بود رب گوجه؟! داشتم با پوستش ور میرفتم خدا شاهده خشکم زد.دیدم رو برچسبش که مارک عراق هست انگار یک برچسب دیگه چسبیده..گرفتم کم کم کندمش دیدم زیرش خوشاب ایران رو زده!! یعنی ایران صادر میکنه آنور با قیمت1 چهارم بازار ایران و انها دوباره بر میدارند همون رو قاچاق میکنند لب مرز و با قیمت خودشون میفروشند و ایرانی ها هم میرند دوباره میخرند!! به این میگن چرخه!
دقت کردید چرا تو سوریه قیمت سمند 4 میلیون تومانه؟ دقت کردید چرا قیمت گوشی اپل تو سایت ebay زده 180 هزار تومان اینجا هست میلیون تومان؟ قاچاق همینه....