نه دوست من چه ناراحتی ؟
ما اومدیم با هم گفتگو کنیم خدای نکرده بلانسبت کل کل که نمیکنیم ؟
من از دیگری بیشتر میدونم و دیگری از دیگری خدا رو شکر شما اینجا هستید و برعکس خیلیهای دیگه توی این انجمن به فکر منافع اقتصادی نیستید و تجربیاتتون رو رایگان تقسیم میکنید.
اما در مورد پشتیبانی عرض شود که من خودم ترجمه میکنم . جاهاییی که عربی هست میرم و ترجمه میکنم و خوب دیگه قالب راست چین هم شده و مشکلی نداره. منت سایتهای فارسی هم نمیشکم
سایتهای phpbb برای ایران bbpersia به نظرم بهتره نحوه صحبت کردنشون نحوه جواب دادنشون و خلاصه خیلی از اون سایت مزخرف مقصد بهتر هست.
اونجا من عضو بودم و متاسفانه کلمات رکیکی که رد و بدل میشه و ( بیشتر شبیه فروم رپ هستش تا یک انجمن رفع اشکال)
و به نظرم خوب نیست
در مورد smf من بهتون بگم که سایت مامبو لرن رو شنیدم که ناراضی بودند اونها قبلا استفاده کردند برید ببینید در چه حالیه اگر عضویتتون کم باشه که موردی نیست ولی اگر سایت بزرگ میخواهید طراحی کنید به فکر وی بی باشید.
mybb والا من در مورد امنیتش خیلی حرفها شنیدم اگر شما شخصا تضمین میدهید که ایشون بروند استفاده کنند.
دلیلش همین یک نکته بود که من اشاره نکردم
انجمن ساز زیاده
حتی انجمن سازهایی هستند که با CMS هیا مجانی اینتگریت شدند مثل گورو برای جوملا ، phpnuke و...
این سیتسمها هم هستند ولی خبو به نظرم بهترین کار همون وی بی هستش که همیشه هم مال خودتونه و یه عمر راحتید
ولی نظر من طبق این چند تحقیقی که کردم phpbb خیلیها ازش راضی بودند.
بازم هرجوریک ه شما راحتید
ولی در مورد smf اگر به فکر توسعه سایت هست دو میخواید یه عمر استفاده کنید نظر مساعدی ندارم ( هرچند که خودم به شخصه ازش راضی هستم و باهاش کار کردم و فوق العاده بوده )
موفق باشید