-
February 24th, 2011, 12:19
ادون دامين يا نمايندگي؟
سلام دوستان
براي مجموعه سايتهاي خودم و البته تعدادي از سايتهاي دوستان ميخوام يك سرويس هاست بگيرم.
اما يك سوال برام مطرحه كه آيا پلن رسيلري بگيرم يا از امكان ادون دامين هاست استفاده كنم؟
البته اين رو هم بگم كه چون تو همه اين سايتها از جوملا استفاده ميشه، كسي وارد سي پنل نخواهد شد و فقط امكان ورود به ايميل رو خواهند داشت.
حالا با اين توضيحات، به نظر دوستان اگه از ادون دامين استفاده كنم از نظر امنيتي و ساير مسائل مشكلي پيش نمياد؟ مخصوصا در مورد اينكه دوستان بايد به محيط ايميل وارد بشن؟
منتظر راهنمايي دوستان هستم
موفق باشيد
-
-
February 24th, 2011 12:19
# ADS
-
February 24th, 2011, 12:34
عضو انجمن
پاسخ : ادون دامين يا نمايندگي؟
-
-
February 24th, 2011, 12:35
عضو انجمن
صد درصد ریسلری بگیر . بدون هیچ تردید . اددن دامین فقط برای ساختن بخش های مختلف یک سایت مناسبه
-
-
February 24th, 2011, 12:53
سلام
شايد من منظورم رو اشتباه گفتم. چون قبلا 5تا از سايتهام رو با نامهاي متفاوت تو يك هاست وارد كرده بودم و مشكلي پيش نميامد. اما الان ميخوام بدونم كه اگه سايتهاي دوستام رو هم وارد كنم اونوقت مشكلي پيش مياد يا نه؟ منظورم از لحاظ امنيتي و ... هست.
مرسي
-
-
February 24th, 2011, 15:34
عضو انجمن
ادان دامین کار شما رو راه میندازه اما بزرگترین عیبش مشکل امنیتی هست.
چراکه همه سایتها در یک اکانت هستند و در صورت نفوذ به اون اکانت تمام سایتها که ادان دامین هم هستند در معرض هستند.
اما نمایندگی هر سایت اکانت مجزاست.
-
-
February 24th, 2011, 15:53
به نظر من ریسلری بگیرید همه جوره به نفعتون هست...
-
-
February 24th, 2011, 17:21
عضو انجمن
به نظر من هم بدون شک باید ریسلر بگیرید
-
-
February 24th, 2011, 18:37
بهترین کار رسلر هست
هم به نفع شماست هم دوستانتان و البته می توانید هاست هم بعدا ایجاد کنید برای خودتون یا بفروشید
در کل همه جانبست
-
-
February 24th, 2011, 18:40
به نظر بنده هم رسیلری
به نظر من غیر ممکنه کسی نخواد وارد پنل هاستش بشه حتی تو بازه طولانی بالاخره یه مشکلی پیش میاد تا به هاست مراجعه کنند
بحث بدی امکان ایجاد تعداد محدودی ادون دامین در هاست شما بسته به هاستینگی که سرویس رو تهیه کردین داره
-
-
February 24th, 2011, 19:10
-