-
February 14th, 2011, 22:42
عضو جدید
پاسخ : مناسب ترین اجمن ساز
از همه دوستان متشکرم
من با توجه به اینکه خودم تو کار هاستینگ هستن تا حالا ندیدم به خاطر لایسنس وی بی به کسی گیر بدن
اگر شما مشاهده کردین که من سراغش نرم
مرسی
وبسایت جالبی دارید جناب همنفس.اگر هاست وارز و یا داخل ایران باشد مشکلی نیست.ولی در غیر این صورت بعد از اینکه انجمنتان گرفت و کاربرانش از 100 تا بیشتر شد شرکت JELSOFT تولید کننده ی vb از دیتاسنتر شکایت می کند و دیتاسنتر وبسایت شما را ساسپند می کند.آن موقع یک مدت به شما وقت می دهند تا لایسنس را خریداری نمایید.در غیر این صورت وبسایتتان را از دست می دهید
با احترام
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it.And that's the way it is
-
تعداد تشکر ها ازarix به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2011 22:42
# ADS
-
February 15th, 2011, 11:00
عضو انجمن
متشکرم بابت پاسخ گویی دوستان
کسی تجربه کرده این ساسبند شدن و شکایت رو؟
-
تعداد تشکر ها از hamnafas به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2011, 21:34
عضو انجمن
پس کسی مشاهده نکرده؟
دوستانی که راهنمایی میکنن که از نال شده استفاده نشه ایا تا حالا مشا9هده کردین که به دلیل نال بودن سیستم وی بی از سایت شکایت بشه؟ و مراحل تذکر و ... چگونه بوده؟
-
تعداد تشکر ها از hamnafas به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2011, 23:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamnafas
پس کسی مشاهده نکرده؟
دوستانی که راهنمایی میکنن که از نال شده استفاده نشه ایا تا حالا مشا9هده کردین که به دلیل نال بودن سیستم وی بی از سایت شکایت بشه؟ و مراحل تذکر و ... چگونه بوده؟
3 اخطار ارسال میشه
اول برای مدیر سایت
دوم برای مسئول سرور
سوم برای دیتاسنتر
معمولا تنها هاست و میبندن و می گن شما باید لایسنس تهیه کنید
یه مورد دیگر هم هست که اگر روی سرور سایت های زیادی باشه که نال شده باشن و این سرور زیاد اخطار دریافت کرده باشه ، شرکت از مسئول دیتاسنتر شکایت یم کنه و باید جریمه پرداخت بشه و تا زمانی که شما این جریمه رو پرداخت نکنید هیچ اطلاعاتی به شما بازگشت نمیدن و خیلی راحت دلیت
در خصوص بسته شدن هم کسی نمیاد بگه که سایت من بسته شده یا نه ، این موارد رو خیلی ها باز نمی کنن
در کل اگر میخواد کار بکنید بصورت دائم بهتره لایسنس تهیه کنید
اگر کارتون بگیر و نگیر داره ، باتوجه به نوع بازاری که در ایران هست من پیشنهاد می کنم اول نال شده استفاده کنید و بعد از دریافت اولین اخطار و یا بعد از مدت مشخصی مثلا 6 ماه که مشخص شد کارتون گرفته لایسنس تهیه کنید
-
تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2011, 00:06
عضو انجمن
در هر صورت وی بی توصیه می شود. خدا رو شکر آقا بهرام هم که اینجا حضور دارند و بهترین توضیح را خدمتتون ارائه دادند.
یک مورد هم با توجه به تجربه خدمتتون عرض کنم که حتماً از سایت رسمی وی بی ( vbskin.ir ) استفاده کنید و از سایت های متفرقه فایلی روی انجمنتون وارد نکنید!
سپاس
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها ازiacbook به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2011, 02:30
عضو انجمن
فقط و فقط وی بی البته لایسنس دار اون
-
تعداد تشکر ها ازkingoftehran به دلیل پست مفید