-
February 22nd, 2011, 23:59
عضو انجمن
درخواست vps از چند کشور اروپایی [فوری]
سلام، از کشور های زیر VPS نیاز دارم:
فرانسه ، هلند ، بلژیک ، اسپانیا ، پرتغال ، ایتالیا ، انگلستان
کسانی که سرور OVH دارند به راحتی می توانند IP آدرس این کشور ها رو به VPS های من اختصاص بدهند، بقیه افرادی هم که توانایی ارایه VPS دارند، خواهش می کنم اعلام کنند. ترجیحا دنبال خرید مستقیم نیستم، پس لینک ندهید لطفا!! راستی رم 256 می خواهم و پورت با سرعت بالا و همچنین ویندوز سرور 2003 . پورت های ایمیل و ... رو هم خواهم بست پس نگران Abuse نباشید. Uptime هم خیلی برام مهمه.
متشکرم
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
تعداد تشکر ها از REXNET به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2011 23:59
# ADS
-
February 23rd, 2011, 02:22
عضو انجمن
پاسخ : درخواست vps از چند کشور اروپایی [فوری]
سلام
یک Dedicated بگیری راحت تری
پول سرور آی بی است هم کم میشه چون میتونی اون هم رو همین ران کنی
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
تعداد تشکر ها از info_dlsong به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2011, 04:23
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2011, 04:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
بهتر هست هر چیزی رو که -میشنوید- باور نکنید!
اگر از یکی از IP هایی که OVH ارائه داده و مثلاً مال کشور دیگری به جز فرانسه هست، Whois بگیرید چیزای جابلی می بینید
هر کسی میتونه LIRE روی یک رنج IP تنظیم کنه و بگه این IP مال فلان کشور هست ... با این اوصاف ما که سرور هامون از آمریکا هست ولی بعضی هاشون برای کشور های انگلستان و امارات ARIN Mask شده، باید بگیم IP مال کشور انگستان و امارات هست ؟!
پس سرور های شرکت هاست ایران هم الان توی کشور Sweden هستند چون LIRE تنظیم کردند از افرانت به یک شرکت ثبت شده خودشون در کشور سوئد ؟
این OVH هم اگر ایرانی های شایعه پراکن رو نداشت کلاً تجارتش می خوابید ها
با تشکر.
با سلام
میگیم آی پی کدوم کشور هست منظور این هست که به نام کجا ثبت شده
این دوستمون برای ... پی n میخواد و تنها چیزی که برای این کاربر ها مهم هست اینه که کاربر وقتی وارد سایتی میشه اونو به عنوان یک فرد انگلیسی - فرانسوی - یا... بشناسه
بطور مثال من سرور USA داشتم ولی آی پی به نام آلمان ثبت شده بود و google.de باز میشد
با احترام
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
تعداد تشکر ها ازinfo_dlsong به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2011, 11:52
عضو انجمن
آریا جان من خودم تا همین الآن این سرور هام رو از Dedicate ای که از OVH تهیه کرده بودیم تهیه کرده بودم و VPS هایی با IP های مختلف روی آن تنظیم کرده بودم ولی OVH داره خیلی به ما گیر میده در امور مختلف و در کل داره اذیت می کنه. در مورد Whois هم بله حق با شماست ولی من هر IP ای رو که OVH به من میداد قبول نمی کردم و فقط IP هایی که نه در Whois بلکه در دیتابیس IANA متعلق به کشور مورد نظر بودند را می پذیرفتم. از سایت infosniper.net برای این مورد می توانید استفاده کنید.
ولی در کل OVH خیلی اذیت می کنه و اگر چاره داشتم دنبال کس دیگه ای می رفتم ولی خوبی اش اینه که چند تا location تو یک سرور و با پراخت به یک نفر هستش و این راحت تره.
حالا در هر صورت من دنبال سرور از کشورهای ذکر شده هستم، دیتاسنتر هایی در اسپانیا، انگلستان، بلژیک و هلند سراغ دارم ولی اولا فقط همین ها را می دانم و ثانیا اکثرا فقط Windows 2008 ارایه می کنند و برای همین هست که میگم طرف ام میخوام ایرانی و VPS Provider باشه.
متشکرم
ویرایش توسط REXNET : February 23rd, 2011 در ساعت 12:01
-
تعداد تشکر ها ازREXNET به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2011, 16:11
عضو انجمن
سلام
از هلند و اسپانیا در خدمتم
-
تعداد تشکر ها از alborzgostar به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2011, 16:22
با پنل مدیریت وی پی اس برای ریبوت کردن سیستم، ریلود کردن ویندوز و ریموت دسکتاپ از داخل web browser
------------------------------------
حافظه رم : 256 MB
فضای دیسک : 15GB
پورت آپ لینک سرور اختصاصی میزبان: 1Gbps Shared
تعداد آی پی ها: 1
-
تعداد تشکر ها از soroushhost به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2011, 20:42
عضو انجمن
دوستان، من این مدت هر کاری کردم ovh اوکی نشد... عیبی نداره، ناچارا باید جداگانه تهیه کنیم سرور ها رو...
اسپانیا و هلند که جور شد، انگلستان هیچ کس نداره ؟؟ این uk خیلی مهمه....
راستی، دوستان لطف کنند قیمت ویندوز 256 مگ رم رو هم به من بدهند. (هم قبلی ها هم بعدی ها)
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از REXNET به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2011, 20:56
-
تعداد تشکر ها ازDeltaGostar به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2011, 20:57
عضو انجمن
باسلام دوست عزیز!
مشخصات :
سی پی یو : 0.6Ghz
رم : 256مگابایت
هارد : 10گیگ
پهنای باند : 250 گیگ
قیمت هم : ماهانه 13000هزارتومان
سرور هم انگلستان هست.
مشخصات سرور هم تو امضام هست(این سرور فقط برای ارائه وی پی اس تهیه شده و تعدادی محدود وی پی اس با مشخصات مختلف میاد بالا)
اگر خواستید با https://secure.almahost.co.uk/submit...tep=2&deptid=2 همکارانم در بخش مالی تماس بگیرید که بیشتر راهنماییتون کنند.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید