-
February 22nd, 2011, 20:15
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 22nd, 2011 20:15
# ADS
-
February 22nd, 2011, 20:15
عضو انجمن
پاسخ : بدون نیاز به شرح !!!!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
February 22nd, 2011, 20:31
عضو انجمن
-
-
February 22nd, 2011, 20:46

نوشته اصلی توسط
WinDesign
من به جناب مسعودی زنگ زدم و موضوع رو گفتم .
منتظر هستیم تا بیاد و ......
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
itjavani
این سایت یکی از یوزر های محمد مهران عزیز هست نه خود it javani
(ایشون فقط این کارا رو ندارن )
-
-
February 22nd, 2011, 21:36
با سلام
ماشالله چقدر تند زود سریع نتیجه گیری میکنید!!!
این دامنه توسط ما چندین ماه پیش ثبت شده... ولی دال بر آن نیست که این سایت مال خود بنده یا مجموعه آی تی جوانی باشه!
همانطور که امیر عزیز گفت این وب سایت مال یوزر فرانتورک هست و ربطی به ما ندارد...
من تمپلیت ها رو دیدم خوب اکثرشون html هست و خودتون بهتر میدونید یک وب سایت با چندین نرم افزار راحت میشه به صورت html دانلود کرد و بصورت آفلاین وب گردی کرد پس ایشون کار خاصی نکردند که بخوایم بگیم وای چه شد چه نشد... نفس عمل پسندیده نیست ولی خوب ایشون کار بعضی ها رو راحت کرد و گذاشت واسه دانلود...
و در آخر باز هم تاکید میکنم که این وب سایت هیچ گونه ربطی به ما و مجموعه کاری ما نداره!
موفق باشید...
مسعودی
ویرایش توسط itjavani : February 22nd, 2011 در ساعت 21:46
-
-
February 22nd, 2011, 21:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Am!r
خدا پدر وب زیپ رو بیامرزه کلی مثلا نالر به دنیا معرفی کرد!

راستی من مطلبی در مورد عشق ندیدم اینجا شما دیدید؟

جملات عاشقانه - پرتگاه بزرگترین سایت سرگرمی و عاشقان و دانلود
-
-
February 22nd, 2011, 21:42
عضو انجمن
حالا حداقل پست اول را ادیت کنید ، کمتر پخش بشه
-
-
February 22nd, 2011, 21:43
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2011, 21:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
با سلام
ماشالله چقدر تند زود سریع نتیجه گیری میکنید!!!
این دامنه توسط ما چندین ماه پیش ثبت شده... ولی دال بر آن نیست که این سایت مال خود بنده یا مجموعه آی تی جوانی باشه!
همانطور که امیر عزیز گفت این وب سایت مال یوزر فرانتورک هست و ربطی به ما ندارد...
من تمپلیت ها رو دیدم خوب اکثرشون html هست و خودتون بهتر میدونید یک وب سایت با چندین نرم افزار راحت میشه به صورت html دانلود کرد و بصورت آفلاین وب گردی کرد پس ایشون کار خاصی نکردند که بخوایم بگیم وای چه شد چه نشد... نفس عمل پسندیده نیست ولی خوب ایشون کار بعضی ها رو راحت کرد و گذاشت واسه دانلود...
و در آخر باز هم تاکید میکنم که این وب سایت هیچ گونه ربطی به ما و مجموعه کاری ما نداره!
موفق باشید...
مسعودی
باسلام
حرفهاتون کمی تا قسمتی ابری درست!!
ولی به نظر شما صاحب دومین کی هست؟؟ کسی که اطلاعاتش به عنوان کسی که دومین رو ثبت کرده در دیتابیس whois باشه!! 
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
February 22nd, 2011, 22:00

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
حرفهاتون کمی تا قسمتی ابری درست!!
ولی به نظر شما صاحب دومین کی هست؟؟ کسی که اطلاعاتش به عنوان کسی که دومین رو ثبت کرده در دیتابیس whois باشه!!

موفق باشید
حرف شما کاملا صحیح است... ولی خوب 
از دوستانی که لطف کردند و آی دی یاهو مسنجر بنده رو هم نمیدونم به چه دلایلی دی اکتیو کردند کمال تشکر رو دارم!!!
-