سلام این تاپیک من مربوط به 11 ماه پیشه
سلام این تاپیک من مربوط به 11 ماه پیشه
توی آپاچی فقط لاطمه شما ماژول mod_p r o x y رو فعال کنید
در آینده توضیحات کاملتری قرار میدم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
جانم !!!!! :دیتوی آپاچی فقط لاطمه شما ماژول mod_***** رو فعال کنید
در آینده توضیحات کاملتری قرار میدم
وحید جان این ستاره ها هم دردسری شده ها !
سلام درسته الان من نیاز دارم به این کلاستر کردن
آی پی بالانس مال وقتی هست که 2 تا سرور روی یه دیتاسنتر باشه اما من می خوام روی 2 تا دیتاسنتر مجزا باشه دوستان لطفا من را راهنمایی کنند
الان تنظیمات خود سی پنل را توی قسمت کلاستر کردن انجام دادم
سوال اول اینه که دی ان اسی که به کاربرا می دی روی کدوم آی پی باشه آی پی هر دو سرور یا فقط یکی
موقعی که یه نفر یه فایلی را آپلود می کنه دقیقا روی سرور دوم هم می ره
اگر بخواهی بعضی از اکانت ها کلاستر بشند چیکار باید کرد
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
Guide to DNS Cluster Configuration
شما مدل تقسیم بار رو اول انتخاب کنید بعد بگید تا کمکتون کنم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
ببینید شما میخواید چی رو کلاستر کنید ؟
http ?
یکبار خدمتدون گفتم
برای اینکار میتونید از mod_P R O X Y استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)